(paparaco FOTO)

DA LI BISTE IKADA PLATILI OVU BLUZU 370 DOLARA? Ovo je jedna od NAJLEPŠIH žena sveta i SVI SE pitaju ― ŠTA JE SA STILOM?

0

Baš niko ne bi prepoznao Điđi Hadid na ulici ovako obučenu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedavno je slavna manekenka Điđi Hadid postala mama devojčice Kai, a od tog momenta joj je maksimalno posvećena. Američki paparaci redovno uspevaju da uslikaju jednu od najlepših žena sveta dok šeta sa bebom ulicama Njujorka, ali u poslednje vreme teško ju je prepoznati.

 

Čudne odevne kombinacije postale su svakodnevica kada je Điđin stil u pitanju. Ni najnovije paparaco fotografije nisu pokazale izuzetak!

 

Điđi je uslikana u stajlingu u izrazito jarkoj nijansi žute: odabrala je komplet koji se sastoji iz trenerke i široke bluze koja i te kako podseća na muški odevni komad. Inače, cena ovog stajlinga sa potpisom brenda Amiss Conception uopšte nije zanemarljiva ni jeftina; dok biste za bluzu morali da izdvojite 366 dolara, donji deo trenerke košta 395 dolara!

 

Na glavi je Điđi nosila Prada pink šeširić, zaštitnu masku, takođe u roze nijansi, ali i naočare, tako da je definitivno niko ne može prepoznati.

 

Kako se vama dopada njen izbor?

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker