a tek da vidite baletanke!

CRNO + CRNO + CRNO! Anđelina Džoli u autfitu za svaki dan koji garantuje sofisticiran izgled

0

Holivudska glumica u poslednje vreme privlači više pažnje svojim modnim odabirima nego ranije — stil stil postao je, iako jednostavan, vrlo šik, ženstven i odmeren

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli (46) nije u svojim prvim holivudskim godinama bila poznata kao jedna od bolje odevenih devojaka, ali u četrdesetim godinama pokazuje da i te kako ima stila. Dok se još piše o njenom izlasku s 15 godina mlađim pevačem, ona nastavlja da mami uzdahe po Los Anđelesu, i to kako!


Zvezda nekih od najvećih filmskih hitova proteklih decenija iz dana u dan oduševljava žene odevnim kombinacijama koje je predstavljaju kao jednu od nas — ne preterano ekcentričnu, uvek s merom odevenu mamu koja juri po gradu i završava obaveze. Najnovije fotografije pokazale su da je, iako smo je u poslednje vreme viđali u klasičnim trenč mantilima i romantičnim haljinama, Anđelina Džoli odana crnoj boji i da je koristi na sjajan način: da doda svom izgledu notu sofisticiranosti.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ona je juče u Zapadnom Holivudu uslikana u društvu sina Paksa (17) u prodavnici Knoll Home Design Shop, gde je razgledala nameštaj. Džolijeva je za ovu priliku odabrala crne farmerke ravnog kroja koje otkrivaju članke, jednostavan crni džemperak i puder-roze baletanke, a tu je i crna ručna tašnica.

 

 

makonda-tracker