modna inspiracija

Suknja s tufnicama i šik sako: Ljupko vimbldonsko izdanje Kejt Midlton zbog kog su na trenutak svi zaboravili na tenis

1

Vojvotkinja od Kembridža juče je sve iznenadila pojavivši se u Kraljevskoj loži na Vimbldonu, a njena odevna kombinacija ponovo je bila pun pogodak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Odluka britanske kraljevske porodice da samo princ Vilijam i princ Hari prisustvuju svečanom otkrivanju spomenika princezi Dajani uskratila nas je za još jedan spektakularan stajling vojvotkinje od Kembridža i modni omaž ledi Di, ali odmah nam je sve nadoknadila!

 

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton juče je u društvu vojvode od Kenta navijala za tenisera Endija Mareja, ali iako joj britanski teniser nije pružio mnogo razloga za slavlje — izgubio je od Denisa Šapovalova 3:0 u setovima, ona nije skidala osmeh.


Vojvotkinja od Kembridža i ljubiteljka tenisa očito se radovala što je ponovo uživala u atmosferi Vimbldona, a za ovu priliku pripremila je i posebnu odevnu kombinaciju. Kejt se, naime, pojavila u dubokoj midi-suknji teget boje koju krase brojne bele tufnice, komadu s potpisom dizajnerke Aleksandre Rič, u čijoj smo prelepoj mini-haljini nedavno videli našu Tamaru Kalinić. Vilijamova draga je, u skladu s ovako efektnim komadom birala i ostatak autfita, pa je ponela strukirani navy blejzer i jednostavnu belu majicu, dok je i njena floralna zaštitna maska u ovim bojama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Iako obično bira vrlo decentan nakit, vojvotkinja od Kembridža ovog puta je ponela efektne zlatno-biserne minđuše i dva tanka lančića, od kojih je jedan imao upečatljiv privezak. Kao i obično kad nosi bilo šta plavo, Kejt je stavila svoj čuveni verenički prsten, a sve je upotpunjeno romantičnim belim salonkama. Jednostavno savršeno!

 

 

makonda-tracker