zvezda

POSLE NJE ĆETE ZABORAVITI NA JELENU ĐOKOVIĆ: Ova SUPRUGA poznatog tenisera privući će vašu pažnju i oboriće vas s nogu LEPOTOM I STILOM! (FOTO)

7

Njen stil, osmeh, stav i samopouzdanje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

kim marej
kim marejfoto: Profimedia

Ko je zapravo Kim Marej?

 

U pitanju je supruga tenisera Endija Mareja. Ovaj par venčao se 2015. godine, nakon 10 godina zabavljanja. Ponosni su roditelji dveju ćerkica, koje pomno čuvaju od očiju javnosti.

Da imaju mnogo više zajedničkog od međusobne ljubavi, pokazuje činjenica da je i Kim dete tenisa. Naime, njen otac je teniser/trener Najdžel Sirs. Da li je to razlog što je Kim uvek verni navijač svog supruga ili je u pitanju bezuslovna ljubav, ne znamo.
 

endi i kim marej
endi i kim marejfoto: Profimedia

Ova tridesetjednogodišnja lepotica studirala je Saseks Univerzitetu muziku, dramu i umetnost. Pažnju medija privukla je svojim pojavljivanjem u loži svog tadašnjeg dečka Endija Mareja.

 

Svojim modnim odabirima, vatrenom podrškom i privlačnim osmehom svakako je osvojila srca svih fanova svog supruga, ali i šire.

 

Svetnim dezenima, jednobojnim haljinama i poslovnim stilom oduševila je mnoge modne kritičare i sebe postavila na listu najprivlačnijih supruga tenisera.

 

 

#KimMurray

A post shared by @ goldencoastera on

Uvek nasmejana i pivlačna, Kim Marej svakako je lepša polovina Endija Mareja.

 

 

#KimMurray

A post shared by @ goldencoastera on

 

makonda-tracker