preterala?

PONOVO KOPIRA DAJANU — OD GLAVE DO PETE: Kejt Midlton se obukla BEZ GREŠKE, ali ovog puta nisu svi oduševljeni (ANKETA)

1

Princ Vilijam i njegova supruga sleteli su u Pakistan, gde će provesti pet dana, a vojvotkinja od Kembridža za tu priliku ponela je kombinaciju koju smo već videli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Kejt Midlton i njen suprug stigli su u Pakistan i istog trenutka privukli pažnju svetskih medija svojim stilom — princ Vilijam odabrao je klasično odelo, dok se Kejt pojavila u dugačkoj haljini s rukavima, ispod koje je obukla pantalone identične boje i od istog materijala.

 

U pitanju je, kao i obično, stajling bez greške, ali mnogi su primetili da je u pitanju kopija odevne kombinacije koju smo videli na princezi Dajani 1996. godine, kada je i sama posetila Pakistan!

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Glavna razlika je u tome što je Dajanina haljina imala dugmice, a Kejtina ima ukras od tila ispod vrata, koji pak neodoljivo podseća na maramu koju je ledi Di tada nosila. Kejtinu kombinaciju potpisuje modna kuća Katerina Voker, koju je osnovala istoimena dizajnerka koju je Dajana jako cenila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana? (@dianaremembered) on

 

Modni stručnjaci koji u korak prate vojvotkinju od Kembridža veruju da će Kejt tokom narednih pet dana nositi mnogo kombinacija inspirisanih tradicionalnom nošnjom ove azijske zemlje, a nije malo onih koji smatraju da ovo nije jedina kopija Dajaninog autfita.


Mislim da ćemo na Kejt videti dosta zelene boje jer je to glavna boja na zastavi Pakistana, a verujem i da ćemo na njoj videti jasmin, nacionalni cvet ove zemlje — ističe blogerka Suzan Keli.

 

Vojvotkinja od Kembridža kombinovala je, inače, ovaj stil s nude salonkama i odgovarajućom clutch tašnicom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Tviteraši, međutim, nisu oduševljeni time što Kejt, umesto da sama pokaže kreativnost ponovo bira da iskoristi provereni recept i kopira britansku kraljicu stila ledi Di.

 

makonda-tracker