prelepa i trendi

TRI DAME KRALJEVSKE PORODICE NA JEDNOM MESTU: Kejt Midlton u društvu kraljice i Kamile, ali dominira njena KAPUT-HALJINA

2

Fotografije tri gracije nastale u Velikoj Britaniji odmah su obišle svet!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Samit G7 traje tri dana i juče je počeo u Velikoj Britaniji, a njemu su se sastali predstavnici najrazvijenijih zemlja. Na samitu su se pojavile i tri dame britanske kraljevske porodice, koje tako retko imamo priliku da vidimo zajedno!

 

U pitanju su, naravno, kraljica Elizabeta, a sa njom i vojvotkinja od Kornvola Kamila Parker i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton. Kako je Kejt bila obučena za sastanak sa američkom prvom damom Džil Bajden, pogledajte OVDE.

 

Sve tri su bile svedeno obučene, ali u svetle boje. Kraljica se odlučila za floralni dezen, Kamila za teget-belu kombinaciju, mada je svakako najprimećenija bila, kao i obično, Kejt Midlton i njen modni odabir.

 

Lepa supruga princa Vilijama obukla je fenomenalnu kaput-haljinu bele boje, sa diskretnim detaljem u vidu dva dugmeta u predelu struka. Nasmejana Kejt odlučila se za decentni nakit ― minđuše i prsten. Tu je i narukvica kojom je vojvotkinja odala počast princezi Dajani, čije je vlasništvo nekada bio ovaj biserni komad nakita.

 

 

Kako se vama dopada?

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker