(FOTO)

I KAD JE ZAKOPČANA DO GRLA, IZGLEDA TAKO ZAVODLJIVO: 4 moćna stajlinga Irine Šajk koja odmah hipnotišu

0

Jedna od najpopularnijih manekenki sveta, Ruskinja Irina Šajk, glavna je na ulicama Njujorka, a skoro svakodnevno nas iznova oduševljava efektnim i trendi kombinacijama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa Irina je poznata po neverovatnim izdanjima i uspeva da spoji nespojivo, i to tako da svaki odevni komad ima priču za sebe.

 

Uglavnom je viđamo u šetnji sa ćerkicom Leom, koja je prava mamina naslednica kada su u pitanju čarobna modna izdanja.

 

Ikona stila stalno nam pokazuje da skoro nikad ne greši kad je moda u pitanju, a tome svedoče i njeni najnoviji modni odabiri.

 

Samo odaberite šta vam se najviše dopada!

 

1. Trendi zelena

 

Crna baza uvek je dobar izbor, a tek kad je ukombinujete sa najtrendi bojom sezone! Dodajte joj neon zeleni oversized sako koji se nosi kao jakna, combat čizmice i dobićete stajling koji očarava i pamti se...

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

2. Košulja + farmerice

 

Ležerno, kežual izdanje za šetnju sa malenom Leom...Dok je Lea u stilu princeze, njena prelepa mama obukla je ljubičastu košulju, farmerice ravnog kroja i roze supertrendi papuče koje su samo upotpunile stajling...

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

3. Moćno odelo za poslovni stil

 

Odelo na pruge, poslovna kombinacija, bela košulja... Irina zna kako se i u poslovnom stilu pleni čak i kada ste zakopčani do grla.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

4. Schoolgirl style

 

Uz kompletić koji se sastoji iz sakoa i suknjice sa karnerima u nijansama žute i ljubičaste i uz dobro proverenu crnu bazu,Irina izgleda tako seksepilno, otkrila je samo noge, a opet poštuje svoj dobro poznati streetstyle kodeks.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker