razigrano i zabavno!

OVAKVA HALJINA SE NE VIĐA SVAKI DAN: Kraljica Maksima od Holandije pokazala kako uneti BOJE u novembarski stil

3

Supruga holandskog kralja Vilema-Aleksandra još jednom nas je podsetila zašto važi za jednu od najvećih dama planete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa kraljica Maksima od Holandije (49), jedna od najšarmantnijih dama evropskih kraljevskih porodica, posetila je pre nekoliko dana sedište Nacionalnog udruženja lekara opšte prakse u Drajbergenu.


Ona je s doktorima razgovarala o situaciji koja je zavladala usled pandemije virusa korona i informisala se o vakcinaciji protiv sezonskog gripa, javljaju holandski mediji, a tom prilikom je još jednom oduševila svojim odevnim izborom.


Ova lepotica argentinsko-italijanskog porekla unela je malo boja u sumorni novembarski dan, i to na svoj način — floralnim dezenom, ali daleko odo toga da je igrala na sigurno i odabrala jednostavnost. Holandska kraljica odabrala je, naime, košulju-haljinu brenda Altuzarra čijim gornjim delom dominiraju braon i crvenkasti tonovi, dok je osnova donjeg dela teget, zbog čega na prvi pogled izgleda kao da je Maksima kombinovala suknju i košulju različitih printova.

 

Njoj je dodala kaiš Ba&Sh Cole burgundi nijanse i sličnu tašnu-pismo, a jednako su sjajan izbor čizme pune pete koje potpisuje Đanvito Rosi.
 

Uživajte u fotografijama!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker