ne zna se koji je lepši

SVE TRI SU SE VODILE ISTIM MODNIM PRAVILOM: Kraljica Leticija sa ćerkama u kaputima zbog kojih Španija uzdiše

0

Španska kraljevska porodica ponovo se zajedno pojavila u javnosti, a kralj Felipe VI i njegove dame ponovo su sve oduševili izborom odeće

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe i kraljica Leticija od Španije sa ćerkama princezom Leonor i princezom Sofijom obišli su juče nekadašnju fabriku oružja u Ovijedu.


Ova četvoročlana porodica ponovo je sve oduševila odevnim stilom koji je sve samo ne svakidašnji i dosadan! Kralj se opredelio za karirani tamnoplavi sako, svetlu košulju i pantalone, dok su se njegova supruga i ćerke vodile istim modnim pravilom: jedan statement komad "nosi" celu kombinaciju!

 


Kraljica Leticija (48) pokazala je poštovanje prema stanovništvu u ovoj regiji pojavivši se u kaputu lokalnog dizajnera Markosa Luenga. Reč je o vunenom kaputu iz njegove kolekcije za 2016, i to modelu u nijansi fuksije koji krase upečatljivi okrugli džepovi i zakopčavanje jednim tankim pink kaišićem. Kombinovala je ovaj efektan komad sa crnom bluzom, crnim pantalonama i baletankama crne boje.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Njena starija ćerka princeza Leonor (14) odabrala je vrlo upečatljiv kaput crne boje koji samo ispod vrata ima dvoredno kopčanje i pada poput haljine, dok mediji javljaju da se u jednom trenutku videla crna bluza s tufnicama, a tu su i zatvorene crne sandale.


Mlađa princeza Sofija (13) pojavila se u jednako interesantnom izdanju, ali ona je rešila da unese malo svetlije tonove, a izbor je pao na zelenu haljinicu preko koje je ponela beli vuneni kaputić Karoline Herere, koje kombinovala s bež baletankama.
 

 

makonda-tracker