TAKO TO RADE DAME!

SUKNJA DAJE ŠIK NOTU: Švedska princeza Sofija u trendi odevnoj varijanti i ZA SVAKI DAN i za posebnije prilike

2

Vojvoda od Vermlanda princ Karl Filip i njegova supruga posetili su nekoliko važnih lokacija okruga Vermland kako bi na terenu čuli na koji način je pandemija uticala na život Šveđana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na inicijativu kralja Karla XVI Gustafa Švedskog, pripadnici kraljevske porodice će tokom jeseni 2020. i proleća 2021. posetiti sve krajeve zemlje kako bi pružili podršku stanovništvu i skrenuli pažnju na lokalne inicijative tokom borbe protiv kovida 19.


Prvi koji su započeli ovu turneju bili su vojvoda i vojvotkinja od Vermlanda princ Karl Filip i princeza Sofija, koji su obišli upravo svoj Vermland, i to Centralnu bolnicu i Park inovacija u Karlštadu, crkvu u Vikenu, jedan vinograd, dva pozorišta i jedan restoran.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Kraljevski par oduševio je sve neposrednošću i ljubaznošću, ali je nekadašnja manekenka Sofija Helkvist ipak ukrala svu pažnju medija, pre svega zahvaljujući svom modnom izboru. Ona je, naime, ponela efektan karirani kaput danskog brenda 2nd Day, udobnu crnu rolku, plisiranu bež suknju kuće Ahlvar Gallery, čizmice Lisa slične nijanse koje potpisuje Flattered, dok je od nakita najviše pažnje privukao ručni sat od čelika poznaotg brenda Omega de Ville.
 

 

makonda-tracker