ponele su ih na različite načine

KO TU KOGA INSPIRIŠE? Kraljica Leticija iz ormana izvadila staru kombinaciju čim ju je ponela — Kejt Midlton

0

Samo dva dana nakon što smo vojvotkinju od Kembridža videli u jednom od njenih najlepših izdanja ove godine, kraljica Leticija pojavila se slično odevena...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od omiljenih odevnih kombinacija kraljice Leticije od Španije je, naročito kada su u pitanju neke ozbiljnije i poslovne prilike, ispostavilo se — klasično žensko odelo svetloroze boje.


U pitanju je model s potpisom kuće Hugo Boss vredan nešto manje od 900 dolara koji se sastoji od tek blago strukiranog sakoa od vune s dvorednim kopčanjem i pantalona ravnog kroja. U ovoj odevnoj varijanti videli smo je već nekoliko puta, a nju je supruga španskog kralja Felipea VI odabrala i za jučerašnji sastanak koji je imala u španskoj Asocijaciji za borbu protiv raka povodom Međunarodnog dana istraživanja kancera.

 

Kao i ranije, Leticija je odelo ponela uz lakovane klasične salonke identične nijanse, takođe brenda Hugo Boss, i to vrlo udoban model s punijom petom, a sve je to kombinovala sa zatvorenom belom bluzom i belom tašnicom s lančićem.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Sve to — iako izgleda prelepo — verovatno ne bi privuklo mnogo pažnje budući da smo špansku kraljicu već videli u ovoj varijanti, da se samo dva dana ranije u gotovo identičnim pantalonama nije pojavila britanska vojvotkinja Kejt Midlton.


Supruga princa Vilijama je za druženje s porodicama u parku Batersi odabrala belu majicu i pantalone svetloroze boje, koje su deo njenog ženskog odela. U pitanju je, doduše, delo kuće Marks & Spencer, a Kejt ga je ponela u daleko ležernijoj varijanti, uz bele patike, a i ranije smo je viđale u ovom odelu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ipak, fanovi Kejt Midlton veruju da je španska kraljica bila inspirisana stilom lepe Britanke... Šta vi mislite?
 

 

makonda-tracker