vrlo prigodno

IZA ZELENE BOJE LEŽI TAJNA: Megan Markl stajling za kraj kraljevskih dužnosti posvetila — upravo Dajani! (FOTO)

4

Osim vrlo neprijatne situacije kada je u pitanju susret zavađenih članova porodice, posebnu pažnju privukao je i kompletan stajling Megan Markl.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Obeležavanje Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji nije moglo proći nezapaženo, najviše zbog toga što su se na istom mestu našli Kejt, Vilijam, Hari i Megan - a poznato je da odnosi u ovoj porodici trenutno i nisu idilični.

 

Ipak, osim porodičnim sukoba, u prvom planu bile su i haljine koje su nosile jetrve Kejt Midlton i Megan Markl!

 

Stajling Megan Markl posebno je bio komentarisan i zapažen zbog jednog detalja. Naime, ona je bila obučena potpuno u zelenu boju, a sve je "začinila" damskim, zelenim šeširom. Dok su se mnogi zapitali zbog čega se obukla baš u zelenu boju, drugi su dokazali da ništa nije slučajno kada su stajlinzi dama iz kraljevske porodice u pitanju.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Naime, sudeći po komentarima, Megan je ovim stajlingom želela da oda počast svojoj pokojnoj svekrvi, princezi Dajani. Pre nekoliko dana, identičnu stvar uradila je i Kejt.

 

U pitanju je Dajanin stajling iz 1982. godine, a mnogi tvrde da je zelenom kombinacijom vrlo prigodno želela da diskretno podseti na Dajanu, sada kada se njihove kraljevske dužnosti privode kraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

 

makonda-tracker