vrlo prigodno

IZA ZELENE BOJE LEŽI TAJNA: Megan Markl stajling za kraj kraljevskih dužnosti posvetila — upravo Dajani! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Mira

10-03-2020 20:01h
Ova polovna crnkinja moze Dajani vodu da nosi.Ustvari moze u narednom filmu o Dajani da dobije ulogu njene sluskinje.

8

13-03-2020 14:21h
@Mira
pO CEMU JE "POLOVNA" I PO CEMU JE MANJE VREDNA OD DAJANE?JADNO ,DA BIH TROSILA SVOJE RECI SIMPATIJA PREMA MLADOJ,ODVAZNOJ MEGAN..

kosmos

14-03-2020 02:02h
@8
Nije to odvazno, nego bahato, bezobrazno i odvratno! Zeli da uzme sve privilegije, a da ne ispostuje one koji joj to omogucavaju. I dalje ce Carls da ih izdrzava, a oni ce bahate po Kaliforniji, i da se svrckaju po Africi, ne radeci nista. Ako zeli privatnost, zasto se i dalje stalno eksponira? Zato sto je to cista laz, manipulativna starleta je odabrala debilka i obezbedila se u zivotu. Fuj!.

NIA

11-03-2020 09:05h
Haljina joj se stalno mota oko nogu a ogrtac nikakvog smisla nema. Po meni cist promasaj a novinari toliko hvale. Jos sesiric i da prodje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: