kraljica stila i tačka!

PORED NJE I NAJUSPEŠNIJA MANEKENKA NA SVETU IZGLEDA SMEŠNO: Kome bolji stoji ova haljina — Jeleni Karleuši ili Kendal Džener? (ANKETA)

7

Srpska pevačica ponela je elegantnu toaletu kakvu smo videli i na jednoj od najuspešnijih manekenki na svetu, a mi ne možemo da se otmemo utisku da pored Jelene Kendal izleda... Videćete već sami.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije tajna da je srpska muzička zvezda Jelena Karleuša jedna od najbolje odevenih žena ne samo u našoj zemlji već i mnogo šire. Atraktivna plavuša prati i neretko najavljuje najnovije svetske trendove i u svakoj prilici izgleda spremno za najprestižnije svetske crvene tepihe, pa je tako bilo sinoć kada je na jednom gradskom događaju izgledala kao milion dolara.

 

 

Interesantno je da je Karleuša obukla haljinu kakvu smo već imali priliku da vidimo na članici klana Kardašijan-Džener. U pitanju je lepa Kendal, koja je i reklamirala ovaj model i koja je šetala pistom na najnovijim revijama brenda Viktorijina tajna. Iako je Kendal, dakle, jedna od lepotica koje su nosile krila kao čuveni Viktorini anđeli, ne možemo da se otmemo utisku da je Jelena Karleuša ovog puta održala mali čas nošenja elegantnih toaleta sa neverovatnim samopouzdanjem, seksepilom i prefinjenošću.

 

Ovako je izgledala Kendal...

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

A ovako Karleuša.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker