VEČITI BORAC

MORALA SAM DA ISPIŠEM DECU IZ ŠKOLE, DUŠKU JE NAJTEŽE: Jelena Karleuša otvoreno o najbolnijoj godini u životu

4

Popularna pevačica osvrnula se na teške trenutke s kojima se suočila minulih meseci.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša je imala vrlo burnu 2019. godinu, a kako sama priznaje, najteži životni period je na nju ostavio trajne posledice, ali je ipak odlučila da se vrati - kako svom poslu, tako i sebi samoj.

 

U jeku skandala u vezi sa njenim navodnim golišavim slikama i "ratu" sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom, Jeleni je ove godine preminula i majka Divna od raka.

 

 

Ovo je bila stravična godina za mene. Sve što sam planirala usporeno je prvo zbog medijskog linča, zatim zbog Divnine smrti koja me je razorila u svakom smislu, a onda i zbog mog gubitka želje da bilo šta više u ovoj zemlji radim... Bilo je potrebno vreme da se saberem. Sada radim na svemu što sam obećala fanovima — istakla je Karleuša u intervjuu za Story.

 

Cela situacija uticala je negativno i na život njenih kćerki - Nike i Atine.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Kada je krenuo medijski linč početkom godine, tešila sam se da je jedino bitno da mi je majka dobro i da držimo bolest pod kontrolom. A, onda je ona umrla i ja sam se okrenula zaštiti moje dece, koja su mnogo propatila zbog svega. Posvetila sam se deci koja su nemilosrdno napadana čak i na naslovnim stranama. Mene su zauvek deformisali, ali neću dozvoliti da moja deca budu žrtve. Morala sam da ih ispišem iz škole, da konsultujem dečjeg psihologa, ali sada je sve OK. Držim situaciju pod kontrolom — tvrdi Jelena.

 

S obzirom na to da skoro svakog dana izvire neka nova priča u vezi sa životom Jelene Karleuše, najnovija u nizu je bila to da su se njen muž Duško Tošić i ona otpratili na Instagramu, pa da je fudbaler obrisao sve slike sa suprugom na ovoj društvenoj mreži. Ovo nije prvi put da se tokom ove godine piše o navodnim trzavicama u njihovom braku...

 

Neverovatna je, bolesna i perverzna ta otrovna želja tabloida da mi razore brak i porodicu. Veoma, veoma teško smo sve oko kao porodica prošli. Duško ipak najteže. Strasti se još uvek smiruju. Polako. Korak po korak, život ide dalje, bagra likuje, dobri ljudi podržavaju, planeta se okreće — ističe Jelena i dodaje da ne može da kaže da baš ništa ubuduće neće ugroziti njen brak.

 

Ko tako nešto može da tvrdi? U životu nije ništa sigurno, pa ni to da li ću sutra biti živa. Treba živeti punim plućima i ceniti lepe sitnice koje život znače. Naravno, za porodicu i brak treba se životom boriti jer od toga nema ničeg važnijeg. Ako je iko lav i borac, onda sam to ja — zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker