tu su kad je najteže

"MANJE SE OSEĆAM KAO VANZEMALJAC": Jelena Karleuša otkrila kako su joj koleginice pomogle da se promeni

2

Popularna pevačica otkrila jednu dobru stvar koja je proizašla iz skandala s Ognjenom Vranješom

foto: Instagram
foto: Instagram

Početkom godine javnost je dobila svoj najveći estradni skandal - navodnu prepisku Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa.

 

Iako je pevačica demantovala da se na slikama i snimcima koji su preplavili naslovne strane i sajtove nalazi ona, to nikome nije bilo važno. Osim Jeleni, njenom suprugu Dušku Tošiću, porodici, prijateljima i... verovali ili ne — koleginicama!

 

 

U jeku skandala pevačice su jedna za drugom na društvenim mrežama ostavljale poruke podrške pevačici, blatile Vranješa zbog "svega što je učinio", na čemu je Jelena i te kako zahvalna.

 

foto: Damir Dervišagić

Ona je u intervjuu magazinu Story otkrila sve detalje skandala koji se dogodio, ali i rekla reč-dve o pevačicama koja su je podržale. Jelena je, primetivši da je "srpska estrada gomila uplašenih malograđana", dodala da tu ne ubraja pojedine koleginice.

 

Hvala im na tome. Ne zaboravljam to i biću zauvek tu za njih. Nisam neko ko se druži sa ljudima, kućni sam tip, povučena sam privatno, ali moram da priznam da sada pričam i dopisujem se sa koleginicama. To pre nisam činila. Kada se desi neki javni događaj, prvi put one prilaze meni i ja njima. Otopile su led oko mene svojim gestovima, pa se manje osećam kao vanzemaljac — istakla je ona.

 

 

makonda-tracker