savršena

OVA GODINA JE BILA RAZARAJUĆA: Jelena Karleuša pokazala kako pravilno brinuti o sebi i izazvala salve oduševljenja (VIDEO)

1


Nakon što je iza sebe ostavila nekoliko najtežih meseci u svom životu, popularna pevačica odlučila se za radikalne promene.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon skandala kada su je mediji optužili za vezu s fudbalerom Ognjenom Vranješom, nakon smrti majke Divne i izuzetno teškog perioda, pevačica Jelena Karleuša se, kako i sama priznaje, jednostavno prepustila.

 

Ipak, ona je poznata kao lavica i borac, pa je odlučila da se vrati na pravi kolosek. Počela je od intenzivnijeg rada na svom telu, a prvi korak bila je redukcija ishrane. I više nego odlične rezultate, Karleuša je pokazala na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila snimak za koji je pozirala u kratkom trikou roze boje, koji naglašava svaki milimetar njenog besprekorno izvajanog tela.

 

 

- Moje telo je sve bolje, posle dugog perioda viška kilograma, konzumiranja brze hrane... Ova godina je bila razarajuća, tako užasna u svakom mogućem smislu... I ja sam se samo prepustila... Sada je vreme da preuzmem kontrolu nad svojim životom, svojim telom,s vojim zdravljem... Moja nutricionistkinja Ana je zaista neverovatna. Naravno, bez mesa, bez mlečnih proizvoda, bez slatkiša i gaziranog pića... I bez vežbanja jer to mrzim! Ovo je samo početak, želimo još bolje rezultate, samo čekajte - napisala je Jelena u opisu ovog snimka.

 

Verna armija njenih fanova oduševljena je, kako ovom kratkom ispovešću, tako i njenim besprekornim telom i ne mogu da poveruju da pevačica može da mu nađe manu i planira još više da radi na sebi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Ipak, izdvojio se komentar jedne Jelenine obožavateljke, koja je shvatila zbog čega Karleuši ne treba odlazak u teretanu - jer je toliko posvećena na svojim nastupima.

 

- Devojko, ti treniraš na sceni - napisala je ona.

 

Kao prava lavica!

 

 

makonda-tracker