transformacija

Više nije crvenokosa! Jovana Joksimović ima novu frizuru koja skida godine i celokupan look čini elegantnijim

0

Ako vam se Jovana Joksimović dopadala kao crvenokosa, spremite se za drastične promene

jovana joksimović dugo je nosila vatrenu crvenu boju kose
jovana joksimović dugo je nosila vatrenu crvenu boju kosefoto: Nenad Kostić

Voditeljka i supruga pevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, važi za jednu od najelegantnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a bilo da su u pitanju njene odevne kombinacije ili frizura, sigurno je da će ispratiti sve trendove i "upakovati" ih na svoj način.

 

Ona nije previše eksperimentisala sa izgledom tokom godina, mada je u javni svet ušla davne 2001. godine, ali već duže vreme poznajemo je kao vatrenu crvenokosu i nije delovalo da će se rešiti na drastične promene.

 

Međutim, kako dolazi jesen, ona se odlučila na pravi transformaciju svog look-a, a vratila se boji koju je već volela!

 

Jovana je, tako, ponovo postala plavuša, a nova frizura je njen izgled osvežila, "skinula" joj par godina i, uopšteno, učinila ceo izgled elegantnim u sekundi. Uz dobar lak za kosu, ovakva frizura dobija na volumenu, tako da je njeno staro-novo izdanje plave kose potpun pogodak!

 

1 / 5 Foto: Instagram printscreen / jjoksimovic

 

Jovana je slavu stekla kao televizijsko lice, a mnogi ne znaju da je njena majka glavni „krivac“ za to.

 

‒ Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shvatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: „Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš“. Odgovorila sam: "Okej, radiću". Jednog dana mi je rekla: "Ti si na ekonomiji, a „BK“ televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing.

 

 

Kada je pogledala informacije o prijavi, Jovana je shvatila da konkurs nije za marketinške stručnjake, već za nova lica. Prijavila se, a to se za njenu karijeru i život pokazalo kao prava pozitivna prekretnica.

 

Bonus video

Jovana Joksimović čestitala punoletstvo Kuriru

 

makonda-tracker