bez bockanja i filera

Kako da postignete fejslifting bez fejsliftinga? Poznate glumice obožavaju ovu frizuru - skida godine za tili čas

0

Neke od najlepših žena sveta znaju trikove koji ima pomažu da izgledaju mladolikije, a hit među njima je frizura koja zateže kožu lica i čini da bore gotovo nestanu

DŽENIFER OBOŽAVA OVU FRIZURU
DŽENIFER OBOŽAVA OVU FRIZURUfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako želite da izgledate sjajno u svakom trenutku pogledajte fotografije poznatih dama sa svetske javne scene. One uvek izgledaju doterano, sređeno, a zapravo su u svakodnevnom životu normalne i obične žene.

 

Ipak, tokom godina bavljenja javnim poslom mnoge od njih nauče trikove koji im pomažu da uz malo truda postignu wow efekat. Frizura potpuno može da promeni vaš izgled u samo nekoliko koraka, pa ne čudi što je baš ona često kec u rukavu. 

 

Dženifer Lopez, Arijana Grande, Kim Kardašijan i brojne druge lepotice znaju koja frizura radi fejslifting bez fejsliftinga.

U pitanju je visoki rep, koji savršeno stoji svim ženama koje imaju dugu kosu. Za njega nije potrebno mnogo umeća, a pravi se u nekoliko jednostavnih koraka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Prvo kosu dobro račešljajte, zatim je uhvatite i podignite rep na vrh glave. Gumicom pričvrstite dobro kosu od lica ka krajevima i jako stegnite. Ne sme da vam bude labavo, jer će se u tom slučaju brzo raspasti.

Ovakvim vezivanjem kose zateže se i koža glave i koža lica, pa se postiže vizuelno efekat fejsliftinga. Ukoliko još malo istaknete jagodice i osenčite oči dobićete super efekat podmlađenosti.

 

Ipak, ovakvi repovi nisu za predugo nošenje jer jako zatežu kosu, pa se nakon nošenja može osetiti napetost pri temenu, pa čak i glavobolju.

 

Bonus video:

Top 10 frizura Jelene Karleuše 

 

 

makonda-tracker