trend sezone

Modni znalci kažu da ćemo – pozeleti od zavisti: Ove pantalone prave razliku između dobro i fenomenalno obučene devojke

0

Glumica koja "pozamljuje glas" liku Zavisti u nastavku animiranog filma "U mojoj glavi" na premijeri je ponela neobično i vrlo elegantno odelo

Ajo Edebiri na premijeri animiranog filma 'U mojoj glavi 2'
Ajo Edebiri na premijeri animiranog filma "U mojoj glavi 2"foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon dugog iščekivanja, film "U mojoj glavi 2" (Inside Out 2) konačno je stigao, a jedna od novih članova ekipe glumaca koji su "pozajmili glasove" simpatičnim junacima je Ajo Edebiri, koju čujemo iza lika Zavisti.


Šarmantna komičarka, koja je proteklih godina oduševljavala publiku ulogom u seriji "Medved" (The Bear), sve češće osvaja i svojim modnim izdanjima, a za losanđelesku premijeru ovog animiranog filma spremila je vrlo trendi stajling.


Ona je na crveni (doduše, ovog puta ljubičasti) tepih stigla u odelu koje potpisuje modna kuća Bottega Veneta, čiju odeću sve češće nosi u svečanim prilikama, pa se šuška da bi mogla da postane i njeno zaštitno lice. Ipak, ne bilo kakvo odelo!

 

Ajo Edebiri u svetloplavom odelu na premijeri animiranog filma 'U mojoj glavi 2'
Ajo Edebiri u svetloplavom odelu na premijeri animiranog filma "U mojoj glavi 2"foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ajo je stigla u kombinaciji predimenzioniranog blejzera, modela klasičnog kroja s naglašenim ramenima, i kapri pantalona. U pitanju su poslovne pantalone sa visokim strukom i ravnog kroja, čije su nogavice skraćene, odnosno sežu malo ispod kolena i daju dašak letnje nonšalancije njenom otmenom look-u.

 

Ajo Edebiri u svetloplavom Bottega Veneta odelu na premijeri animiranog filma 'U mojoj glavi 2'
Ajo Edebiri u svetloplavom Bottega Veneta odelu na premijeri animiranog filma "U mojoj glavi 2"foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Glumica je uz to ponela svetloplavu košulju i papuče istog brenda nazvane Cha Cha, koje imaju stabilnu, debelu štiklu, jednostavan dizajn i otvorene prste. Savršeno kada prilika zahteva eleganciju tokom leta!

Kapri pantalone su uvek dobar izbor u letnjoj sezoni


Dopadale vam se ili ne, kapri pantalone su se vratile, a ovo je jedan od onih trendova koji definitivno deli mišljenja.

 


Od holivudskih legendi poput Odri Hepbern do današnjih zvezda kao što su Rijana i Dženifer Lopez, slavne dame jednostavno obožavaju pantalone koje padaju tek ispod kolena, a one podsećaju na vanvremenske kombinacije slavnih diva.

 


Mnogi brendovi predstavili su svoje viđenje ovih pantalona u kolekcijama za proleće i leto, uključujući Phillip Lim, Sandy Liang i Mirror Palais, a one nude uglađenu siluetu, otmenost i trunčicu neformalnosti bez koje je leto nezamislivo!

 


Kapri pantalone mogu se kombinovati na razne načine, a najbezbedniji je svakako u okviru odela, sa košuljom i sakoom, dok su autfiti s elegantnim bluzama, polo majicama, dugačkim elegantnim prslucima ili čak krop topovima vrlo efektni izbori.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 

makonda-tracker