razigrano & šik

Kako izgledati zanimljivo i uvek drugačije ovog leta? 7 AKSESOARA uz koje ćete izgledati kao prave MODNE IKONE

0

Predstavljamo vam 7 aksesoara koji će učiniti da se ovoga leta svi okreću za vama!

Tajna savršenog stila krije se u detaljima, zar ne?
Tajna savršenog stila krije se u detaljima, zar ne?foto: andersphoto/Shutterstock

Vreme bretela i haljina je uveliko stiglo, a uskoro kreću i odmori i dani rezervisani isključivo za plažu. 

 

Možemo se složiti da je teško adekvatno se obući za temperature koje prelaze 30 stepeni Celzijusa, bilo to za odlazak na posao ili šetnju uz morsku obalu

 

Kako sa lakoćom osmisliti autfit koji je istovremeno razigran i šik, a potpuno udoban i lagodan za nošenje? Predstavljamo vam 7 aksesoara koji će vam pomoći u tome.

1. MARAMA 

 

 

Marama je ultimativni trend ove sezone! Pravi začin, koji i najdosadniji autfit može učiniti ultra zanimljivim, marama je komad koji morate imati u svom garderoberu. Nose se u raznim bojama i dezenima, ženstvene su i šik i u potpunosti razbijaju monotoniju

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fulya Celik (@fvlyacelik)

2. TORBA OD RAFIJE

Torbe od rafije pravi su hit ovog leta, a mogu se nositi na posao, u grad ili na plažu. Savršeno se uklapaju uz raznobojne, ali i nešto svedenije varijante. Prirodni materijali sve su više popularni u svetu mode. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

 

3. NEOBIČAN NAKIT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

Klasični diskretan nakit u dnevnim varijantama ovog leta je out – prenaglašene ogrlice, narukvice i prstenje različitih oblika i boja sada su in! Ovakvi detalji učiniće vaš stil interesantnijim i unikatnijim, a kada je kombinovanje nakita u pitanju, pravila ne postoje. 

 

4. TRENDI NAOČARE ZA SUNCE

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

 

Osim što nam pomažu na suncu, naočare igraju veliku, ponekad i ključnu ulogu u stajlingu svake žene. Klasične crne naočare za sunce u stilu Odri Hepbern nikada ne izlaze iz mode i uvek treba imati jedan takav par uz sebe. Ovoga leta u modi su naočare svetlijih stakala u različitim bojama ili potpuno providne, te je ovaj model pravi izbor ukoliko već posedujete "obične" crne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

 

5. "CEGER" TORBA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariam (@mariamtopp)

 

Baš kao i torba od rafije, odnedavno veoma popularna "ceger" torba može se nositi i u grad i na plažu. Ipak, ovaj model više odiše mladalačkom energijom i odaje utisak urbane devojke, dok je torba od rafije rezervisana za nešto zreliji i romantičniji look

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

6. "OVERSAJZ" BELA KOŠULJA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

Ležerna bela košulja od prirodnog materijala kao što su pamuk i lan je "must have" komad odeće za svako leto, a ni ovo nije izuzetak. Umesto zagrtanja starim peškirima i majicama, na plaži ćete izgledati neobavezno šik ukoliko preko kupaćeg kostima obučete "oversajz" belu košulju, koja se može kombinovati i u svakodnevnim varijantama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

 

7. ŠEŠIR

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.gornicka)

 

Šešir glavu čuva, a stajling čini boljim! Ranije su šeširi smatrani "demode" aksesoarom koji je rezervisan samo za starije dame, ali to više nije slučaj. Šeširi različitih oblika, boja i modela ponovo preuzimaju primat u svetu mode i savršeno se uklapaju uz svako letnje izdanje za koje se opredelite. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by styler.ge (@styler.ge)

 

Svi navedeni aksesoari savršeno se kombinuju i nadopunjuju međusobno, te tako ukoliko uključite makar i 2 od 7 navedenih komada u svoj autfit dana, izgledaćete kao prava modna boginja!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Moda se vratila u Niš na velika vrata

 

 

 

makonda-tracker