trend leta!

Iza nje stoji poruka o UROĐENOM SEKSEPILU: Ovo je najmodernija (i najobičnija) majica 2024. godine

0

Majice s natpisima su nezaobilazan trend kada je u pitanju letnja ulična moda, a jedan komad je naročito popularan proteklih nedelja i košta čak 330 dolara!

Dženifer Lorens u 'I TOLD YA' Loewe majici u Njujorku
Dženifer Lorens u "I TOLD YA" Loewe majici u Njujorkufoto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Zendeja jedna je od najvećih modnih senzacija proteklih godina, a sve što ona obuče postaje trend, pa izuzetak nisu ni kostimi koje ona nosi u svojim filmovima.


U "Rivala" (Challengers), koji su obeležili ovu filmsku godinu, ona je nosila niz autfita koji su pokrenuli trend tenniscore proteklih nedelja, kao i jedan vanvremenski street style komad koji je već dobio svoje slavne poklonike.


U pitanju je obična majica s natpisom "I TOLD YA!", odnosno "Rekla sam ti", čiji dizajn potpisuje Džonatan Anderson, kreativni direktor modne kuće Loewe.

 

Zendejina 'I told ya' majica u filmu 'Rivali'
Zendejina "I told ya" majica u filmu "Rivali"foto: MGM / Planet / Profimedia

Pre nekoliko dana u njoj je viđena oskarovka Dženifer Lorens, a glumica ju je kombinovala s tamnim poslovnim pantalonama, laganim modelom širih nogavica, ravnim papučama i Dior tašnicom.

 

Dženifer Lorens u 'I TOLD YA' Loewe majici u Njujorku
Dženifer Lorens u "I TOLD YA" Loewe majici u Njujorkufoto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako ona važi za jednu od najuticajnijih mladih devojaka među holivudskim zvezdama, očekuje se da je ovo pečat na novi trend na kom možemo da zahvalimo Zendeji!

Jednostavna majica okrugog i zatvorenog izreza, kratkih rukava i ravnog kroja zapravo je rekreacija komada koji je čuveni zavodnik Džon F. Kenedi Mlađi nosio devedesetih, kada su ga paparaci primetili dok je bacao frizbi svom psu. 

 

Veruje se, inače, da je to bila aluzija na inauguraciju njegovog oca Džona F. Kenedija nakon predsedničkih izbora 1960, kada su napravljeni bedževi s njegovim portretom i tekstom "Jesam li vam rekao", koje su nosile njegove pristalice.


Anderson je, inače, istakao da je referisanje na Kenedijevog sina bilo namerno, jer je njegov stil iz 80-ih i 90-ih korišćen kao inspiracija za lik Patrika u "Rivalima", koji je igrao Džoš O'Konor. Suština je da i obična majica s natpisom može da bude komad u kom se ostavlja utisak jer sve zavisi od toga ko je nosi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)


Mogao bi da nosi bilo šta, ali seksepil bi uvek bio tu – objasnio je dizajner za WWD. 
 

Zendeju smo u filmu videli u ovoj majici, a ponela ju je i tokom promocije filma, kada je, kao i Dženifer Lorens nekoliko nedelja kasnije, odlučila da je kombinuje sa crnim pantalonama širih nogavica, sve je zaokružila trenč mantilom.

 

Zendeja u 'I TOLD YA' majici
Zendeja u "I TOLD YA" majicifoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova majica, inače, košta 330 dolara, izrađena je od pamuka, a Loewe nudi i duks sličnog dizajna čija cena iznosi 690 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOEWE (@loewe)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima

 

makonda-tracker