bujna i tako šik

Podmlađuje i (bukvalno) uvek je u modi: Nova frizura Jovane Joksimović je savršena za proleće i leto

0

Ako postoji stil koji će zauvek ostati trendi, to je ova frizura, a šarmantna voditeljka opredelila se za vrlo šik prolećnu varijantu

Jovana Joksimović jedno je od omiljenih TV lica već godinama
Jovana Joksimović jedno je od omiljenih TV lica već godinamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Jovana Joksimović već godinama spada u najlepše žene naših malih ekrana i u svakoj prilici izgleda božanstveno, kako kada je reč o stilu, tako i u pogledu šminke i frizure.


Ona je u prošlosti više puta menjala boju kose, a uglavnom se kretala od crvene do plave boje, sa svim nijansama između, a već neko vreme je plavokosa.


Nedavno je odlučila da promeni frizuru, ali je ovog puta zadržala boju i ošišala se na duži paž, popularni lob (od eng. long bob).

 

Jovana Joksimović promenila frizuru
Jovana Joksimović promenila frizurufoto: jjovanajoksimovic/Instagram

Jovana je juče pokazala svoj novi izgled, a kosu je stilizovala fenomenalno – uz efektne i suptilne talase, tu je i razdeljak sa stane, dok je kosa prebačena tako da deluje još bujnije i pokretnije pri koračanju.

 

Lob frizura Jovane Joksimović
Lob frizura Jovane Joksimovićfoto: jjovanajoksimovic/Instagram

Bob frizura, vanvremenski trend


Paž je jedan od stilova s kojima je nemoguće pogrešiti, jer pristaje svakom obliku lica, ženama u svakom dobu i veoma je praktična frizura, koja izgleda fantastično i u svakodnevnim i u svečanijim prilikama.


Bob je poznat po efektu podmlađivanja, a uz to pruža vrlo otmen ili nonšalantan izgled, u zavisnosti od toga kako ga oblikujete.

 

Dugi bob Jovane Joksimović, vanvremenska frizura
Dugi bob Jovane Joksimović, vanvremenska frizurafoto: jjovanajoksimovic/Instagram

To je bila najpopularnija frizura ovogodišnje dodele Oskara, u raznim svojim varijacijama, od kojih su sve veoma popularne tokom 2024. godine – ravan, kovrdžav, talasast, old money bob, sa šiškama ili bez, veoma kratak ili lob...

 

Takođe, sjajan je izbor za proleće i leto, ako želite da se rešite oštećenih krajeva koji su se iskrzali tokom zimske sezone od nošenja džempera i šalova i ukoliko biste da osvežite svoj look bez mnogo truda. Za razliku od uobičajenog kraćeg boba, lob verzija koju je odabrala Jovana Joksimović je daleko praktičnija jer je dovoljno duga da se podigne u konjski rep ili punđu, pa je savršena za toplije mesece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Opadanje kose: Koji su glavni uzroci i kako rešiti ovaj problem?

 

makonda-tracker