prolećna inspiracija

Ko kaže da je paž dosadan? 4 kraće frizure Milene Radulović za nezaboravan look za kojim se svi okreću

2

Šarmantna glumica već neko vreme ima veoma kratku kosu, koju uspeva da stilizuje na razne načine i uvek izgleda drugačije

Milena Radulović s ravnom bob frizurom na premijeri filma 'Munje: Opet',
Milena Radulović s ravnom bob frizurom na premijeri filma "Munje: Opet",foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Milena Radulović poznata po stilu koji ostavlja utisak, a nedavno se osmelila za veliku promenu.


Ona je svoju dugu kosu skratila na bob, i to najkraću varijantu, u visini brade, što je najriskantnija opcija, ali njoj stoji fenomenalno i odlično se uklapa uz svaki stajling i u sve prilike.


Popularna glumica, međutim, u više navrata nam je pokazala da, iako kratka, paž frizura i te kako može da se oblikuje na razne načine i bude veoma praktična!

Klasični bob

 


Paž frizuru uglavnom prate ravne šiške, a ovaj "look devojčice" nije bez razloga toliko popularan i vanvremenski. Istovremeno suptilan, jednostavan i nenapadan, a ipak veoma upečatljiv, takav izgled privlači pažnju i kombinuje praktičnost i klasičnu eleganciju.

 

 

Podmlađuje, deluje veoma ljupko, savršeno uokviruje lice, oblikuje se bez mnogo muke... jednostavno nema greške s njim, zar ne?


Talasasti bob

 

Paž frizure fenirane na talase još jedan su stil koji opstaje decenijama, a Milena je jednom prilikom predstavila frizuru s razdeljkom sa strane, na kojoj je jedan deo kose prebačen iza uha, dok je drugi pun volumena zahvaljujući talasima.

 


Jednako praktičan kao ravni bob, ovaj izgled odličan je način da "otvorimo" lice i istaknemo prirodnu lepotu.

Prelomljene lokne


Frizura kakvu su dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka nosile dive starog doba Holivuda uvek je dobar adut u najsvečanijim prilikama, a Milena Radulović imala je to u vidu kada je prošetala crvenim tepihom Filmskog festivala u Veneciji prošlog septembra.

1 / 6 Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U kombinaciji s glamuroznom, svetlucavom haljinom i crvenim karminom, jednostavno nije moglo bolje!


Nizak rep


Kratka kosa ne daje mnogo opcija za podizanje, ali bob je toliko efektan stil da je i niski repić dovoljan da ostavi utisak!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zašto se Aleksandra Prijović ošišala na paž?

 

makonda-tracker