očaravajuća

Čini figuru zavodljivijom, a ne otkriva ništa: Milena Radulović ima još lepšu verziju kultne haljine iz devedesetih

0

Haljina koju je proslavila Sindi Kraford pre tri decenije može da izgleda još lepše i efektnije, ako obratite pažnju na detalje

Milena Radulović u crnoj slip haljini
Milena Radulović u crnoj slip haljinifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Milena Radulović bila je jedna od poznatih ličnosti koje su sinoć u Beogradu prisustvovale koncertu Jasmin Levi na platou Geozavoda, a ona je još jednom pokazala izuzetan stil po kom je prepoznatljiva.


Jedna od mladih zvezda koje su obeležile najuspešnije TV i pozorišne projekte proteklih godina ljubiteljka je modne klasike, uz dodatak aktuelnih trendova, a takva je bila i odevna kombinacija koju je odabrala za ovaj izlazak.


Milena je crvenim tepihom prošetala u vrlo šik kreaciji, a njen izbor bila je slip haljina crne boje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ovaj model pravljen je po uzoru na negliže, a devedesetih ga je Džon Galijano lansirao u sam vrh svetske mode uz pomoć modela poput Sindi Kraford, a nisu joj odolele ni trendseterke poput princeze Dajane.

 

Milena Radulović u crnoj slip haljini sa čipkom
Milena Radulović u crnoj slip haljini sa čipkomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

U pitanju je jednostavna haljina koja prati liniju tela, naglašavajući njegove konture, i s tankim špageti-bretelama, a Milena Radulović ponela je model "ojačan" i bretelama koje formiraju oblik slova V.

 

Prednji deo toalete ukrašen je i decentnom crnom čipkom, a glumica ju je kombinovala sa sandalama s efektom zmijske kože i crnom tašnicom.

 

 

makonda-tracker