savršen početak dana

Ne goji, a deluje kao INJEKCIJA ZDRAVLJA & ENERGIJE: Doručak Milene Radulović je spoj supermoćnih sastojaka

2

Kako da doručak bude raznovrstan, uravnotežen, bogat hranljivim materijama, fenomenalnog ukusa i da čuva vitku liniju? Jedna od najlepših domaćih glumica ima odgovor!

Milena Radulović vodi računa o svom izgledu i, na prvom mestu, zdravlju
Milena Radulović vodi računa o svom izgledu i, na prvom mestu, zdravljufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Milena Radulović paralelno radi u pozorištu i na snimanju najuspešnijih filmova i serija, što zahteva mnogo energije, a ona je – zahvaljujući zdravom načinu života – ima.


Ona redovno upražnjava jogu, fizički je aktivna, pažljivo bira šta jede, a sada je pokazala jedan fenomenalan primer zdravog doručka.


Ona je na Instagramu objavila fotografiju svog današnjeg prvog obroka, koji se sastoji od kajgane, svežeg spanaća, čeri paradajza i avokada, što znači da je subotu započela na superzdrav način.

 

Milena Radulović pokazala je kako izgleda njen zdrav doručak
Milena Radulović pokazala je kako izgleda njen zdrav doručakfoto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

Evo i zašto!

 

 

  • Jaja, (tvrdo ili meko) kuvana, pržena ili pečena, prava su energetska bomba, a sadrže po 7 grama proteina po komadu, zatim omega-3 masne kiseline, vitamine D, E i B12, minerale...
  • Spanać se često za doručak kombinuje s jajima jer je odlična dopuna hranljivosti doručka. On obiluje kalcijumom, gvožđem, magnezijumom i vitaminom A, a dokazano smanjuje rizik da će doći do naglog skoka šečera u krvi i povišenog pritiska.
  • Avokado se često preporučuje kao jedan od najboljih izvora zdravih nezasićenih masti i biljnih vlakana. Ne spada zvanično u superhranu bez razloga, na kraju krajeva!
  • Paradajz je plod koji je uvek poželjna salata, uz bilo koji obrok u toku dana, a uz obilje vitamina i minerala, on se često preporučuje svog svog likopena. u pitanju je antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala, koji uništavaju naše ćelije i štete imunom sistemu izazivajući oksidativni stres.

 

Zato probajte da doručkujete kao Milena Radulović i nećete se pokajati!

 

Na kraju krajeva, pogledajte kako izgleda!

1 / 8 Foto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

 

BONUS VIDEO

Savršen stas Milene Radulović

 

makonda-tracker