bila je maštovita

MODNA KATASTROFA ILI PUN POGODAK — ŠTA VI MISLITE? Hejli Biber izašla s poslovnog sastanka u neobičnoj kombinaciji

1

Popularna manekenka obično je odevena za desetku, ali ovaj njen modni izbor nije se svima dopao

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hejli Biber, manekenka i supruga pevača Džastina Bibera, svojim odevnim kombinacijama redovno sebi obezbeđuje mesto u modnim magazinima i na portalima.


Ona je uvek obučena u skladu s aktuelnim trendovima, tako da ističe svoju vitku figuru i prema prilici, ali ovog puta je možda malo omanula u ovoj poslednjoj stavci.

 

Losanđeleski paparci su, naime, uhvatili Hejli prilikom izlaska s jednog poslovnog sastanka na Beverli hilsu, kada je ona prošetala u neočekivanoj odevnoj varijanti. Ponela je, kao što vidimo na fotografijama, duboki teksas šorts i rebrasti beli top, a notu poslovnog stila dodala je uz pomoć vrlo trendi predimenzioniranog blejzera boje limete koji potpisuje Kwaidan Editions. Kombinovala je ovaj stajling sa zelenim sandalama i torbicom brenda Bottega Venetta, a mnogo pažnje privukao je Hejlin nakit — lančići Shay i Anita Ko i zlatne alke koje je dizajnirala Dženifer Fišer.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Iako je Biberova nesumnjivo pažljivo planirala ovaj izgled i uložila u njega i energiju i novac, mnogi komentarišu da ameirčka lepotica izgleda kao da je s plaže stigla na sastanak usput se ogrnuvši tuđim sakoom.

 

 

 

makonda-tracker