još jedna lekcija

Sužava figuru i izgleda božanstveno: Kraljica Leticija OSMI PUT u istoj suknji, a uvek je kombinuje na identičan način

1

Španska kraljica pojavila se juče u suknji u kojoj smo je videli još mnogo puta

Španska kraljica Leticija vai za 'kraljicu modne reciklaže'
Španska kraljica Leticija vai za "kraljicu modne reciklaže"foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije, supruga kralja Felipea VI, prisustvovala je događaju u organizaciji Španske asocijacije za borbu protiv raka (AECC), u susret predstojećem Svetskom danu borbe protiv raka, koji se obeležava 4. februara.


Kako je počasna predsednica ovog udruženja, Leticija je imala niz važnih susreta i razgovora na ovu važnu temu, a još jednom je preplavila modne portale svojim poslovnim izdanjem koje zaista ostavlja utisak.


Ona se pojavila u nesvakidašnjoj asimetričnoj suknji koju potpisuje Massimo Dutti, kariranom modelu u različitim nijansama sive boje koji ostavlja vrlo šik utisak.

1 / 5 Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ova duboka suknja veoma je efektna i pogodna za kombinovanje, a Leticija od Španije sada ju je ponela sa crnom Sandro bluzom s V-izrezom i nešto širim rukavima.

Međutim, ako pratite stil španske kraljice, ova kombinacija možda vam je bila poznata, a to nije slučajno – pojavila se u njoj već mnogo puta!

 

Kraljica Leticija u kariranoj midi-suknji u oktobru 2020.
Kraljica Leticija u kariranoj midi-suknji u oktobru 2020.foto: EPA-EFE/Lavandeira Jr.

Leticiju su mediji odavno prozvali "kraljicom modne reciklaže" jer često ponavlja stare odevne komade ili čak čitave kombinacije do poslednjeg detalja, a kariranu midi-suknju koju je nosila juče oblačila je najmanje još sedam puta na svojim javnim pojavljivanjima.

 

Kraljica Leticija u kariranoj midi-suknji u martu 2021.
Kraljica Leticija u kariranoj midi-suknji u martu 2021.foto: EPA-EFE/Chema Moya

Koliko je poznato, nosi je još od januara 2019. godine, a uglavom je kombinuje upravo sa crnom bluzom s kojom ju je i sada ponela. Izuzetak je napravila samo dvaput: jednom ju je spojila s belom bluzom s pussy mašnom i jednom s tankim i uskim džemperom.

 

Kraljica Leticija u kariranoj midi-suknji u aprilu 2022.
Kraljica Leticija u kariranoj midi-suknji u aprilu 2022.foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U pitanju je vanvremenski komad koji omogućava da se figura vizuelno suzi zahvaljući visokom struku i A-kroju i definitivno nešto što vredi imati u ormanu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Gest kraljice Leticije o kom se priča

 

makonda-tracker