decembarska magija

Jedan trik je dovoljan da svi vide samo nju: NAJŽENSTVENIJA haljina Kaje Gerber do sad je došla pravo iz snova

0

Lepu manekenku viđali smo u raznim kreacijama, ali malo koja je ostavila utisak kao ova retro toaleta savršena za decembar

Kaja Gerber, ćerka Sindi Kraford
Kaja Gerber, ćerka Sindi Krafordfoto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supermodel Kaja Gerber, dostojna naslednica slavne američke manekenke Sindi Kraford, pre nekoliko večeri bila je jedna od najzapaženijih na gala večeri u organizaciji Muzeja filmske akademije.


Svake godine popularna lepotica ostavlja utisak božanstvenim kreacijama, uglavnom custom made za nju i ovu priliku, a sada je na crveni tepih kročila u spektakularnom, ali istovremenom svedenom izdanju koje za Céline potpisuje Hedi Sliman.


Kaja Gerber je već godinama zaštitno lice čuvenog francuskog brenda, pa nosi najkvalitetnije i najlepše komade koji nastaju u ateljeu ove kuće, a sada je ponela romantičnu toaletu koja odiše glamurom.

Ćerka Sidni Kraford dobila je vrlo jednostavnu haljinu s korsetom, bez rukava i bretela, koja naglašava njene izvajane ruke i ramena. U predelu kukova kreacija ima puf-efekat, kojim dodaje malo dramatičnosti njenom look-u, a potom pada do poda u raskošan oblik zvona.

1 / 5 Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Ono što posebno izdvaja Kajinu haljinu je retro print, odnosno svetle tufne na crnoj pozadini, čime se stvara efektan kontrast, a uz kosu prebačenu preko jednog ramena i minimalni makeup – u pitanju je izgled vredan divljenja.


Tufne – večni trend za svečane prilike


Tačkasti uzorak spada u modne klasike za koje će uvek biti mesta među trendovima, bez obzira na to šta se nosi u datom trenutku i koja je sezona nastupila.

 

Kaja Gerber u tufnastoj Celine haljini balskog kroja
Kaja Gerber u tufnastoj Celine haljini balskog krojafoto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Sitne ili krupne, tufne su odličan način da skrenete pažnju na sebe, a Kaja Gerber odlučila se za veće krugove s blagim svetlucavim efektom, što je u spoju sa crnom haljinom pun pogodak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Minimalan metalik odsjaj na ovaj način sjajan je trik kada želite da pojačate utisak i uđete u groznicu prazničnog raspoloženja i žurki.

 

BONUS VIDEO

Neprevaziđena Sindi Kraford

 

makonda-tracker