poput skulpture

Kao da se BOGINJA spustila na zemlju! Ćerka Sindi Kraford napravila MODNI ZEMLJOTRES u nestvarnoj drapiranoj haljini

0

Crno i ljubičasto ne samo što se slažu nego stvaraju nadmoćan utisak. Pogledajte samo predivnu Kaju Gerber!

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

U Los Anđelesu je sinoć održano drugo godišnje gala veče Muzeja filmske umetnosti, koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Najistaknutija imena svetskog šou-biznisa u ovom trenutku prisustvovala su dugo iščekivanom događaju i prikupila više od 10 miliona dolara za donaciju Muzeju. Veče je, takođe, bilo posvećeno Miki Li, Stivu Mekvinu i Tildi Svinton, kao i Džuliji Roberts, koja je dobila priznanje Icon Award za njen doprinos umetnosti.


Prošetalo je crvenim tepihom mnogo slavnih dama, Hejli Biber i Selena Gomez su šokirale svet svojim zagrljajem, a o ovoj večeri će se još dugo pričati. Jedan od razloga je svakako i nesvakidašnje izdanje u kojem se pojavila Kaja Gerber, uspešna manekenka i ćerka žive legende modelinga Sindi Kraford.

 

Kaja je za ovu priliku odabrala pomalo neuobičajenu varijantu tzv. gole haljine – obično se takvima smatraju modeli u boji kože, a Sindi je rešila da ponese crnu varijantu, koja je svakako inspirisana ovakvim toaletama.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Manekenka je obukla poluprovidnu haljinu modne kuće Alaïa iz kolekcije za proleće 2023, čiji dizajn potpisuje kreativni direktor ovog brenda Piter Mulije.

 

U pitanju je model čiji je gornji deo polutransparentna rolka dugih rukava, a donji drapirana raskošna suknja koja je mnoge podsetila na antičke statue i njihove skute. Kako je zaštitni znak ove kuće minimalizam, Kajina haljina nije imala previše detalja, a svu potrebnu prefinjenost pružio joj je spoj crne i ljubičaste boje, što je uvek savršen izbor za svečanosti.

 

Kaja Gerber
foto: Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka je svoju neobičnu toaletu ponela bez grudnjaka, nakita i komplikovane frizure, a na svemu može da zahvali stilistkinji Danijel Goldberg.


Sa osnivačem ovog brenda Azedinom Alajom je, inače, tokom osamdesetih i devedesetih često sarađivala Kajina majka Sindi Kraford, koja je ponela i neke od njegovih najpoznatijih kreacija.

 


 

makonda-tracker