OPSEDNUTA JE NJOM

Od elegantne haljine do street style varijante ― uz SVE ide! KOŽNA JAKNA koju Kaja Gerber ne skida, a uvek izgleda ŠIK

0

Popularna manekenka i ćerka Sindi Kraford možda ima sav novac, slavu i ljubav dizajnera na svetu, ali to ne znači da će svaki dan nositi novu jaknu. Naprotiv, ona je, kao i većina devojaka na svetu, pronašla praktičan model i ne odriče ga se!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kožna jakna crne boje je klasik koji teško da će ikad biti prevaziđen, a supermodel Kaja Gerber je oduševljena ovim komadom. Ipak, više od uobičajenih bajkerskih modela ćerki Sindi Kraford dopada se pomalo neobičan retro blejzer od kože! U pitanju je verovatno najednostavnija jaknica ovakve vrste: retro dugački sako koji podseća na duh devedesetih, a potpisuje ga brend Frame.

 

Kaju smo prvi put videli u ovom komadu prošle godine, a čini se da otada nije prošao period prelaznog vremena da ga manekenka nije nosila iz dana u dan.

 

Tokom proleća i početkom leta ove godine ponovo smo je viđali u praktičnoj jaknici od tanke kože s dugačkim reverima, dva dugmeta i lažnim džepom i baš kad smo pomislili da će joj reći "zbogom" ― eto Kaje u svojoj omiljenoj jakni! Tako je ona samo proteklih nekoliko dana fotografisana u ovom komadu pet puta, a nosila ga je i uz elegantnu crnu haljinu, i uz farmerke, i uz lagane letnje pantalone... I uvek izgledala tako šik!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker