STOJI SVIMA

Moderna, trendi, ZA SVE DUŽINE KOSE, pravi se za 2 minuta: Nova frizura Severine Vučković je savršena za PAKLENE DANE

1

Ništa lakše danas nećete videti 

Letnja frizura Severine idealna za vrele dane
Letnja frizura Severine idealna za vrele dane foto: Instagram / severina

Topli letnji dani teraju nas da kosu podižemo u rep iako frizeri kažu da je to najgora moguća opcija. Usled jakog stezanja dlaka puca, lomi se, a ako je često tako držite ostaju na njoj i trajna oštećenja.

 

Ipak, kako da se rešimo duge kose, a da je ne uništimo i ne izlomimo. U tu svrhu postoji veliki broj raznih pomagala, a velike šnale su idealne za žene koje imaju dugu i gustu kosu.

 

Čini se da ovaj trik koristi i velika regionalna zvezda Severina Vučković kako bi lakše podnela toplotu koju puštena kosa stvara.

 

 

Ona je nedavno ponela novu frizuru, savršenu za žene svih godina, savršenu za sve tipove kose i što je najvažnije, savršenu za vrele letnje dane.

 

Kao što se na fotografiji može videti, ona je šnalom pokupila veći deo kose pričvrstivši je tako da joj bude odignuta od vrata i leđa, a na prednjem delu, u predelu lica, pustila je nekoliko pramenova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Oni su dali licu dozu eleganicije i učinili da pevačica izgleda mlađe i svežije.

 

Sve što treba da uradite da biste ovu frizuru napravili je da začešljate kosu unazad, presavijete je kao da ćete da pravite punđu i uhvatite šnalom. Sve je gotovo za manje od 2 minuta.

 

Koje frizure vi najviše volite da nosite tokom leta? 

 

 

makonda-tracker