moderna i trendi

Ako želite da skinete desetak godina s lica ugledajte se na nju: Frizura Penelope Kruz je ostvarenje ženski snova

0

Pramenovi su decenijama modni hit, a evo kako da ih nosite da izgledate deceniju mlađe 

Penelope Kruz ima frizuru koja skida 10 godina s lica
Penelope Kruz ima frizuru koja skida 10 godina s lica foto: EPA / JUSTIN LANE

Poznata glumica Penelope Kruz jedna je od modnih ikona čiji stil oblačenja kopiraju žene širom sveta. Osim kao modna inspiracija Penelope pažnju javnosti pleni i svojom lepotom, ali i mladolikim izgledom za kojim žude mnoge žene. 

 

Osim vrlo jasnih crta lica, prelepog negovanog tena i kože, Penelope takođe često govori o načinu na koji održava vitku liniju, ali i trikovima kojima se služi kako bi joj kosa uvek bila negovana i zdrava.

 

Nedavno je pokazala novi trend koji savršeno pristaje ženama svih godina, a idealan je za brinete i žene koje imaju nešto tamniju prirodnu boju kose.

 

 

Izvučenih nekoliko svetlijih pramenova u predelu lica čine da ono dobije potpuno drugačiju dimenziju, daju svežinu i čine da svaka žena izgleda bar deset godina mlađe.

 

Penelope Kruz je potpuno očarala publiku svojim šarmom na filmskom festivalu u gradu Biartitzu u Francuskoj, na kojem je predstavljen njen novi film "En los margenes".

 

Za tu priliku ona je odabrala Chanel haljinu sa krupnim printom, čiji je ponosni ambasador. Tom prilikom pokazala je i novu frizuru i svi su bili oduševljeni efektom koji je postigla, a da uopšte nije narušila svoju, braon, prepoznatljivu boju kose.

 

 

Ovog leta nijanse koje su u jakom kontrastu sa bazom od tamne čokolade više neće biti u modi: tehnika balayage, koja daje meki i nežniji efekat posvetljivanja, mnogo je odmerenija opcija.

 

Zapamtite i da su nijanse lešnika i čokolade idealne za posvetljivanje tamnosmeđe kose sa toplim podtonom; na tamnosmeđoj podlozi sa hladnim podtonovima ove nijanse ne bi pružile isti harmoničan rezultat.

 

O tome da su pramenovi aspolutni hit svakog leta govori i činjenica da je i Anastasija Ražnatović od brinete postala skoro plavuša nakon što se priklonila ovom novom megamodernom stilu. Kako izgleda sa plavim pramenovima pogledajte u videu koji sledi.

 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker