UVEK AKTUELNE

PODMLAĐUJU I PRUŽAJU LEPRŠAV IZGLED: 5 razigranih letnjih frizura koje će iz korena promeniti vaš stil

0

Izgledaju fantastično u spoju sa šarenim maksi haljinama, a uz to daju samopouzdanje i "skidaju" godine s lica

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ukoliko želite da promenite frizuru i time osvežite i podmladite svoj izgled, obavezno probajte neku od ovih.

 

ŠIŠKE

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Ne samo što kriju bore na čelu — šiške će, naročito ako su dobro ošišane, omogućiti da češće eksperimentišemo sa svojim izgledom. Tako ih možete podići, nositi ravne, staviti na stranu, raščešljati ih tako da „uđu” u lokne...


BOB/LOB

 

foto: Profimedia

Bez obzira na to jeste li odabrali dužu li kraću verziju paža, ovakva frizura nesumnjivo ostavlja utisak samouverene osobe i mladalački izgled!


PIKSI FRIZURA

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Proteklih godina, sve više holivudskih dama opredeljuje se za ovakav izgled, bez obzira na godine! Ukoliko se osmelite da se ovako ošišate i izveštite se s gelom, lakom ili voskom za kosu, u svakoj situaciji izgledaćete sređeno, a piksi će vam pružiti nestašan look.


VISOKO PODIGNUTA KOSA

 

foto: Profimedia

Podignuta kosa, naročito ukoliko je u pitanju veoma visok konjski rep ili punđa, zateže lice i podiže oči i obrve i veoma je praktična frizura. Pravi se brzo i lako, pa za tili čas možete da izgledate doterano.


DUGA KOSA KOJA DOBRO UOKVIRUJE LICE

 

foto: Profimedia

Ukoliko obožavate dugu kosu i ne želite da je se odreknete, imajte na umu da je, umesto duge kose koja samo pada, ako želite da sakrijete godine daleko bolje rešenje ukrašavanje stepenima ili feniranje na lokne tako da lice bude uokvireno.

 

 

makonda-tracker