podmladite se

Ako želite da izgledate mlađe ošišajte se ovako: Top 3 frizure koje skidaju 10 godina s lica (FOTO)

0

Mnoge žene se trude da izgledaju što mlađe, a frizura im u tome mnogo može pomoći

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Odabir odgovarajuće frizure može da učini da izgledate i do 10 godina mlađe. Pojedine frizure otvaraju lice, dok druge mogu da istaknu baš ono što ne želite. 

 

Ako težite mladolikom izgledu predlažemo vam da isprobate neku od ove tri frizure, jer vam one mogu skinuti godine i vratiti osmeh na lice.

 

 

Evo o kojim frizurama je reč:

 

Duge šiške i blagi talasi 

 

Takozvane "zavesa" šiške ističu lice, a blagi talasi čine da izgledate svežije i mlađe. Naročito dobro stoje na šatiranu kosu, ali i sa tamnijim tonovima će vaše lice doći do izražaja. 

 

Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da šiške ne budu prekratke i da deo oko lica bude blago, ne previše uvijen, kako ne biste dobili potpuno suprotan efekat. 

 

Kratki paž sa bogatim volumenom

 

Kod ove frizure najvažnije je da uvek održavate volumen. Naročito je važno da je dobro isfenirate sa zadnje strane glave.

 

Odličan volumen možete postići kreiranjem slojeva ili korišćenje pravih proizvoda koji će vašoj kosi pružiti potrebnu teksturu i dozu živahnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by na a o m i. (@naaomiross)

Bob frizura različitih dužina

 

Sa bob frizurom nikada nećete pogrešiti. Ukoliko volite kratku kosu opedelite se za kratki bob, ukoliko želite nešto dužu tu je kosi bob.

 

Da je ova frizura apsolutni modni pogodak govori i podatak da je Tamara Kalinić upravo ovu frizuru ponela na nedavno održanoj nedelji mode u Milanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

makonda-tracker