stil za desetku

Od glave do pete — VALENTINO: En Hatavej u razigranom izdanju kakvo može parirati stajlinzima iz filma "Đavo nosi Pradu"

0

Cvetna mini-haljina, trendi čizmice i dizajnerska tašnica — šta više je potrebno za moćan stajling?!

foto: PLANET PHOTOS/Profimedia
foto: PLANET PHOTOS/Profimedia

Oskarovka En Hatavej započela je 2021. godinu na supertrendi način — kakvog se ne postidela ni Endi Saks iz filma "Đavo nosi Pradu"!

 

Kada je mlada novinarka postala prava modna ikona, spontano je i sama En postala prepoznatljiva kao glumica koja se retko pojavljuje na crvenom tepihu i modnim događajima, ali kada to učini — zablista.

 

 

To je učinila i sada na Instagramu, kada je svojim urbanim stajlingom mnoge podsetila upravo na lik Endi, koju je odglumila 2006. godine.

 

Na fotografijama En nosi mini-haljinu cvetnog dezena, sa veoma efektnom belom kragnom. Uz nju je ponela crne najlonke i veoma trendi čizme gležnjače sa platformom, a sve je začinila dodatno oversized kaputom u mornarskoplavoj nijansi i žutom torbicom. Haljinu i tašnicu potpisuje modna kuća Valentino, pa ne čudi što su oba komada oduševila zaljubljenice u modu, a i sama En im se zahvalila putem Instagrama.

 

Ovu kombinaciju još više šik učinio je izbor frizure — a nije moglo ništa bolje od konjskog repa.

 

Čitav Instagram uporedio je ovakvo njeno izdanje sa nekim od kultnih stajlinga iz filma "Đavo nosi Pradu", a čini se da ni Meril Strip ne bi imala šta da joj zameri.

 

En Hatavej
foto: PLANET PHOTOS/Profimedia

 

makonda-tracker