da li biste probali?

Potrebna vam je SAMO JEDNA stvar: Poznati frizer podelio supertrik za prikrivanje sedih vlasi koji svako može da isproba

1

Trik za prekrivanje sedih vlasi postao je veliki hit na društvenoj mreži TikTok, a "sredstvo" koje vam treba svaka žena će pronaći u svojoj kozmetičkoj torbici

foto: Irina Bg/Shutterstock
foto: Irina Bg/Shutterstock

Poznati njujorški frizer Met Njuman podelio je koristan trik koji bi mnogim ženama mogao da olakša prikrivanje sedih vlasi kada pri ruci nemaju sprej za kosu ili nemaju vremena za farbanje i odlazak kod frizera.

 

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok često se mogu naći zanimljivi video-saveti, koji za tili čas postanu virali kada su kvalitetni, a sudeći po komentarima i pregledima — ovo je jedan od njih!

 

Kada je Njuman shvatio da je njegova maskara za obrve pretamna za njega, on ju je iskoristio kako bi sakrio svoje sede vlasi, ali i učinio kosu vizuelno gušćom, pa bi se ovo moglo nazvati i 2 u 1 trikom za kosu!

 

U samo nekoliko poteza maskarom, sede više nisu bile vidljive, kosa je izgledala svežije, a lajkovi i komentari su se nizali.

 

 

Zapravo, on je rekao u videu kako je ovo stari trik frizera koji uvek dobro fukncioniše, jer maskara sadrži i boju i gel.

 

Osim što će prekriti sede vlasi, ona kosu "drži pod kontrolom", što je odlično ukoliko biste nosili punđu, visoki rep, zalizanu frizuru... 

 

 

makonda-tracker