matching

Slavni par raspametio zajedničkim pojavljivanjem: Bez štikli od njega je viša za 10 cm – a tek kada ih obuje!

0

Svoju ljubav ljubomorno skrivaju od očiju javnosti.

foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zendeja i Tom Holand još jednom su dokazali da su jedan od najstilizovanijih parova današnjice, a njihov izbor matching autfita na nedavnom događaju u Njujorku bio je pun pogodak.

 

Holand, koji je otvoreno govorio o svojoj borbi sa alkoholom i beneficijama koje mu je donela trezvenost, sada želi da promeni percepciju "trezvenih" proizvoda i učini ih jednako primamljivim i sofisticiranim kao što su tradicionalna pića.

 

Na promociju svoje nove linije niskoprocentnih piva inspirisanih estetikom Nove Engleske, glumac je stigao u društvu svoje lepše polovine.

 

Zendeja je nsve prisutne jednostavno zasenila u dugačkoj haljini od bordo kože sa potpisom Louis Vuittona. Model na tanke bretele savršeno je istakao njenu vitku figuru, dok je tamnocrvena nijansa haljine odavala dozu luksuza i elegancije.

 

Kombinovala je ovaj look sa "So Kate" salonkama brenda Louboutin, u tamnijoj nijansi crvene, i prepoznatljivim Bulgari priveskom na tankom lancu, što je celokupnom izgledu dalo sofisticiran završni dodir.

 

Zendeja nije samo pratila modni puls sezone; ona ga je, u pravom smislu reči, diktirala. Duboka, bogata nijansa bordo boje koju je ponela savršeno odgovara aktuelnim trendovima.

 

Prema izveštajima britanskog Vogue-a, interesovanje za tamnocrvene tonove je u vrtoglavom porastu, a pretrage za "maroon" i "burgundy" na globalnim platformama poput Lysta rastu za čak 666%.

 

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dok su prošlogodišnji trendovi naginjali ka svetlijim, intenzivnim crvenim nijansama, ovogodišnji trend tamnije crvene odražava sofisticiranost, profinjenost i osećaj posebne prilike – što savršeno odgovara Zendejinom izgledu te večeri.

 

Mladi "Supermen" potrudio se da ide u korak sa modnim izrazom svoje dame, pa se i sam opredelio za običnu bordo majicu, koju je kombinovao sa tamnim farmerkama i belim Prada patikama elegantnog oblika.

 

Njihov spoj na događaju bio je mnogo više od modnog trenda – Zendeja i Holand uspešno kombinuju stil i poruku, gradeći priču o eleganciji, autentičnosti i novom, zdravijem pristupu luksuzu koji, sudeći po reakcijama, moda i javnost spremno prihvataju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker