suva elegancija

Za borbu do Bele kuće – samo modna nadmoć! Kaput-haljina Melanije Tramp pred kojom nijedna žena ne bi ostala ravnodušna

0

Dok pokušava da pomogne svom suprugu da osvoji još jedan predsednički mandat, Melanija Tramp neguje stil kakvim je oduševljavala Ameriku i svet u vreme kada je bila prva dama.

Donald i Melanija Tramp na mitingu u Medison skver gardenu u Njujorku
Donald i Melanija Tramp na mitingu u Medison skver gardenu u Njujorkufoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Donald Tramp, nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih država i aktuelni predsednički kandidat republikanaca privodi kraju kampanju uz podršku nekadašnje prve dame Amerike, njegove supruge Melanije Tramp.


Ona se tek u finišu predsedničke trke pridružila suprugu u punom jeku, a u svakoj prilici je govorila pohvalno o njemu i njegovoj politici, iako je u svojim memoarima izrazila stav o pravu na abortus koji se kosi s njegovim.


U svakom slučaju, Melanija, koja je pred suprugov ulazak u politiku prošla kroz značajnu modnu transformaciju i upamćena je kao jedna od najbolje obučenih prvih dama do sad, nastavlja i u ovoj kampanji da neguje isti stil.

Stil Melanije Tramp na poslednjem mitingu


Tako je bilo i na jučerašnjem mitingu u Medison skver gardenu u Njujorku, kada je supruga Donalda Trampa ponela svoj prepoznatljivi damski look.

 

Pogledajte njeno izdanje.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

U arenu je stigla u kaput-haljini, kakve je često nosila u Beloj kući, a u pitanju je model koji potpisuje brend Michael Kors. Opredelila se za komad koji privlači pažnju dezenom – upečatljivim i luksuznim zebra printom, a reč je o strukiranom kaputu koji ističe vitkost njene figure.

 

Melanija Tramp na mitingu u Medison skver gardenu u Njujorku
Melanija Tramp na mitingu u Medison skver gardenu u Njujorkufoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Melanija je odabrala kaput-haljinu s nazubljenim reverima, na kopčanje i sa džepovima na preklop, izrađenu od mešavine žakard tkanine i vune.

 

 

Kombinovala ju je s klasičnim crnim salonkama s visokim štiklama, a sve je upotpunila svojom prepoznatljivom punom kosom isfeniranom tako da ističe volumen, uz nenapadnu šminku.

 

Melanija je, inače, bila iznenađenje večeri, a najavio ju je i poljupcem pozdravio milijarder Ilon Mask.

 

BONUS VIDEO

Šta je Donald Tramp obećao Ilon Masku ako postane predsednik?

 

makonda-tracker