Très Chic!

Ove kombinacije se nikad ne setimo: Ana Ivanović u jesenjem klasiku podseća kako spojiti eleganciju i seksepil

0

Da je Ana jedna od najbolje obučenih Srpkinja, poznato nam je odavno, a sada je ponela još jedan inspirativan modni spoj koji možemo da kopiramo.

Ana Ivanović često nosi sivu boju, koja je jedna od vodećih u jesenjim danima.
Ana Ivanović često nosi sivu boju, koja je jedna od vodećih u jesenjim danima.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska teniserka Ana Ivanović od povlačenja iz sportske karijere iz dana u dan nas oduševljava svojim modnim izdanjima, pa ne čudi njen plasman na listi najbolje odevenih Srpkinja koju je sastavila veštačka inteligencija.


Ona preferira odeću u klasičnom stilu, a takav je i jedan ipak nesvakidašnji stajling koji je juče pokazala na Instagramu.


Ana je, naime, pozirala u sivoj modnoj kombinaciji koja vam može poslužiti kao inspiracija u prijatnim jesenjim danima, a spaja kaput sa šortsom, što je miks koji nam ne padne često na pamet. Ipak, on stvara sjajan utisak!

 

Sivi jesenji autfit Ane Ivanović
Sivi jesenji autfit Ane Ivanović foto: Instagram / Anaivanovic

Teniserka je podelila fotografiju na kojo je vidimo u jednostavnom modelu kaputa iznad kolena, sa nazubljenim i tankim reverima, blago strukiranim.
Kada je reč o šortsu, Ana je ponela duboki, kratki model s kariranim dezenom, koji izgleda vrlo elegantno jer prati liniju tela, kao i zahvaljujući tankom, crnom kaišu.


Uz to je kombinovala pripijenu sivu bluzu, uske čizme do gležnjeva i crnu Celine torbicu za fenomenalan utisak.

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović ponovo na terenu

 

makonda-tracker