jesen sa stilom

Ovo je najpopularnija torba 2024. – praktična je, šik & za sve prilike: A da li zaista vredi 495 dolara?

0

Modni pretraživač Lyst svake godine objavljuje kvartalne preglede najpopularnijih brendova i modnih komada koji osvajaju scenu i definišu sezonske trendove.

Jedna torba bila je posebno popularna u prethodnom kvartalu
Jedna torba bila je posebno popularna u prethodnom kvartalufoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovi izveštaji pružaju uvid u globalne potrošačke sklonosti, osvetljavajući šta je to što modni zaljubljenici najviše traže i kupuju.

 

Presek za treći kvartal 2024. godine upravo je stigao, otkrivajući da je Miu Miu zauzeo prvo mesto kao najtraženiji brend, dok su Loewe i Prada zauzeli drugo i treće mesto.

 

Pored vodećih brendova, tu se našlo i nekoliko jedinstvenih modnih komada, koji su ostavili najveći utisak na ljubiteljke mode širom sveta.

 

Prema upravo objavljenoj listi modnog pretraživača Lyst za treći kvartal 2024. godine, među najpoželjnijim modnim komadima našla se jedna torba koja je očarala ljubiteljke mode širom sveta.

 

Reč je o modelu "Brooklyn" brenda Coach, koji je postao pravi hit i odmah se izdvojio kao najpopularnija torba sezone.

 

Ova predivna torba, izrađena od braon prevrnute kože, pleni svojim sofisticiranim dizajnom koji kombinuje praktičnost sa luksuznim izgledom i odiše retro stilom koji se savršeno uklapa u savremeni modni duh.

 

"Brooklyn" torba nije samo estetski savršena već je i izuzetno funkcionalna. Njena prostranost omogućava da u nju stane sve što je jednoj dami potrebno tokom napornog dana – od laptopa, preko šminke i dnevnika, pa sve do sitnica koje uvek volimo da imamo pri ruci.

 

Upravo ova karakteristika čini je idealnim izborom za žene koje vode užurban način života, prelazeći iz jedne obaveze u drugu, bilo da je to sastanak na poslu, izlazak s prijateljicama ili kratka kupovina na kraju dana.

 

Ono što "Brooklyn" torbu čini dodatno privlačnom jeste njena izvanredna sposobnost da se prilagodi različitim modnim kombinacijama.

 

Bez obzira na to da li je kombinujete sa poslovnim odelom, ležernom haljinom ili trendi farmerkama i kožnom jaknom, ova torba će dodati savršeni vintage dodir svakom outfit-u.

 

Njena braon nijansa odlično se uklapa sa jesenjim i zimskim tonovima, ali zbog univerzalnog dizajna i jednostavne elegancije može se nositi tokom cele godine.

 

Brend Coach poznat je po kvalitetnoj izradi i pažnji posvećenoj detaljima, što je i ovde slučaj – "Brooklyn" torba ima pažljivo odabrane, čvrste ručke i dodatke koji ističu luksuzan karakter ovog komada, dok prevrnuta koža dodaje dubinu i taktilni doživljaj.

 

Zbog svega ovoga, ova torba se brzo našla na vrhu liste najtraženijih torbi za 2024. godinu.

 

Ako tražite torbu koja kombinuje stil, praktičnost i prilagodljivost, Brooklyn torba je pravi izbor – savršen spoj urbanog i klasičnog koji će se sigurno zadržati kao modni favorit i nakon završetka ove sezone.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker