jesen sa stilom

Zaboravite na bordo – ovo je nova boja sezone: 3 ultra šik oktobarska autfita iz modne knjige Tamare Kalinić

0

Savršeno je ispratila prelazak između dva vodeća trenda ove sezone, vešto balansirajući između nijansi koje obeležavaju početak jeseni.

Tamara Kalinić inspiriše mnoge dame
Tamara Kalinić inspiriše mnoge damefoto: tamara/instagram

Bordo hit boja septembra i ranog oktobra, dominirala je njenim ranijim stajlinzima, donoseći luksuz i eleganciju u svaku kombinaciju.

 

Međutim, kako se jesen produbljuje, Tamara sada demonstrira prelazak na topliju paletu – braon boju, koja postaje nezaobilazna u drugoj polovini oktobra.

 

Njeni najnoviji stajlinzi sjajno oslikavaju ovaj sezonski preokret, predstavljajući braon kao ključnu nijansu koja oslikava atmosferu jeseni 2024. godine.

 

1. Stil koji odiše luksuzom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Prvi stajling predstavlja pravu esenciju jeseni 2024. godine. Tamara je braon kožne pantalone kombinovala sa dugim kožnim mantilom u istoj nijansi, što stvara upečatljiv i luksuzan izgled. Ispod mantila nosi elegantnu svetlobež rolku, koja je idealna osnova za ovakav slojevit autfit.

 

Look je upotpunila papučicama na štiklu, smeđim naočarima za sunce i statement Hermes torbom koja spaja dve vodeće boje ove sezone – braon i bordo. Ovaj stajling je prava definicija jesenje elegancije.

 

2. Braon + pepito = kombinacija bez greške

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Drugi stajling odiše ležernim šikom i razigranim detaljima. Tamara se odlučila za set mini suknje i oversajz sakoa u popularnom pepito dezenu, ispod kojeg nosi jednostavnu braon rolku. Savršeni završni dodir ovog stajlinga su udobne, a istovremeno moderne ravne čizmice u braon boji koje sežu do ispod kolena. Ove čizme su pravi hit ove godine i savršeno se uklapaju uz ovaj nepretenciozni, ali sofisticirani autfit.

 

3. Monohromatski autfit – uvek in

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Treći stajling primer je elegantne monohromatske kombinacije, koja nikada ne izlazi iz mode. Tamara je nosila braon rolku i dugački džemper u istoj nijansi, koje je kombinovala sa tamnijom braon kožnom midi-suknjom visokog struka.

 

Za završni dodir, odabrala je trendi lakovane mokasine brenda Tod’s i elegantnu pismo tašnicu Tom Forda. Ova kombinacija je idealna za sve ljubitelje minimalističke elegancije i komada koji su istovremeno udobni i chic.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker