predivno

Nosila ih je mnogo, a ova je — posebna: Kraljica Leticija ponela je jednu od najglamuroznijih haljina za noć u Barseloni

0

Kraljica Leticija oduševila je modne kritičare još jednom izuzetnom haljinom koju je uklopila uz par slingback cipela.

Kraljica Leticija u Barseloni
Kraljica Leticija u Barselonifoto: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija pokazala je u Barseloni još jednom zbog čega važi za jednu od najbolje obučenih žena na svim evropskim kraljevskim dvorovima.

 

Ona se sa suprugom, kraljem Felipeom VI, pojavila na svečanosti dodele književnih nagrada u Barseloni, gde je ponela svoje omiljene cipele, koje nosi već godinama unazad.

 

Reč je o popularnim slingback cipelama, koje nije nosila dok se oporavljala od povrede stopala, ali inače jeste jedna od trendseterki koja je popularizovala ovaj model prethodnih godina kao praktičan i urban.

 

Leticija i Felipe od Španije na svečanooj dodeli književnih nagrada u Barseloni
Leticija i Felipe od Španije na svečanooj dodeli književnih nagrada u Barselonifoto: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

Ipak, pored modela cipela, primećena je bila njena predivna haljina! Reč je o crnom modelu midi-dužine, sa lepršavom suknjom koja se širi; ovo je svakako jedna od najglamuroznijih Leticijinih haljina, a ima ih i te kako mnogo.

 

Ovaj glamurozan stajling upotpunila je crnom torbicom, srebrnom narukvicom i bisernim minđušama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

 

makonda-tracker