magija

Stale su jedna pored druge i desio se - modni okršaj: Nina Janković i Tamara Dragičević u gotovo identičnim kreacijama

0

Glumice koje Srbija obožava pokazale su da imaju veoma istančan i sličan modni stil

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumice i drugarice Nina Janković i Tamara Dragičević stale su zajedno na crveni tepih na premijeri filma "Prva klasa - pun gas" i desila se prava modna magija. 

 

U gotovo identičnim sakoima, jedna u crnom, druga u sakou bele boje, pobrale su simpatije okupljenih kolega, koji su došli kako bi uživali u filmu, ali i u druženju.

 

Lepe glumice, kao da su se dogovarale, obukle su dugačke sakoe idealne za prohladne jesenje dane i noći, a nema ko nije primetio da je njihov stil sveden, moderan i trendi.

I dok je Nina ispod sakoa, koji je bio raskopčan nosila crnu suknju i bluzu od satena u istoj boji, Tamara se malo poigrala bojama. Nina je monotoniju razbila interesantnim čarapa sa crvenim srcima, a Tamara je ispod sakoa imala haljinu plave boje. 

 

Ono što je odmah svima zapalo za oko jeste i činjenica da su obe imale čizme duge do kolena, koje su istakle njihove kao izvajane noge.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Nina se odlučila za prelepe kaubojke u crnoj boji, dok je veoma sličan model, ali mnogo smelijeg dezena ponela njena koleginica.

 

Ovi njihovi stajlinzi mogu da posluže kao inspiracija mnogim ženama, a budući da su komadi koje su nosile veoma jednostavni lako se mogu iskopirati čak i da ne potrošite ni dinara. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Miša i Nina pričaju o tome zašto on nije prihvatio jednu od uloga

 

makonda-tracker