nestvarna

Ovog puta – nešto sasvim drugačije: Monika Beluči na mestu koje je posebno za Tima Bartona i nju u iznenađujućoj haljini

0

Italijanska glumica izašla je iz svoje zone komfora i prošetala crvenim tepihom u božanstvenoj kreaciji.

Tim Barton i Monika Beluči na otvaranju 16. Lumière Film Festivala u Lionu
Tim Barton i Monika Beluči na otvaranju 16. Lumière Film Festivala u Lionufoto: Maks Him / Starface / Profimedia

U Lionu je u subotu uveče svečano otvoren 16. Lumière Film Festival, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, a jedna od glavnih zvezda crvenog tepiha bila je italijanska diva Monika Beluči.


Slavna glumica prošetala je pred okupljenim fotoreporterima u društvu svog dečka i čuvenog američkog režisera Tima Bartona, a ovaj festival posebno je značajan za par jer ih je on spojio 2022. godine.


Na mestu na kom je sve počelo, Monika je izgledala uobičajeno fantastično, a ovog puta je malo izašla iz svoje zone komfora i uobičajena crna modna izdanja zamenila nečim neočekivanim.

 

Pogledajte njeno modno izdanje.

1 / 5 Foto: Romain Doucelin/NurPhoto/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je odabrala haljinu braon boje, koja će obeležiti aktuelnu sezonu, i to raskošne čokoladne nijanse, a opredelila se za model koji naglašava njenu figuru u obliku peščanog sata. Reč je o kreaciji koja otkriva ramena i u potpunosti je pripijena, dok nabrani slojevi tkanine grle telo i naglašavaju svaku oblinu.

 

Monika Beluči na otvaranju 16. Lumière Film Festivala u Lionu
Monika Beluči na otvaranju 16. Lumière Film Festivala u Lionufoto: Serge Arnal / Starface / Profimedia

U pitanju je toaleta s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent, koju je Monika kombinovala s metalik clutch tašnicom sa zlatnim odsjajem i crnim sandalama s visokim štiklama.

 

Što se tiče nakita, jedna od najlepših žena sveta ponela je samo dijamantsku Cartier narukvicu, a opredelila se za minimum večernje šminke i puštenu kosu.
 

BONUS VIDEO

Poslednja revija Verice Rakočević

 

makonda-tracker