modna ikona

Ako želite da izgledate mršavije, a ipak moderno i šik: Suknja Opre Vinfri je sve što vam treba ove jeseni

0

Moćna odevna kombinacija čuvenu voditeljku je učinila zvezdom večeri 

foto: Nathan Posner / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Nathan Posner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Opra Vinfri, jedna od najpoznatijih voditeljki na svetu, se pobrinula da sve oči budu uprte u nju u četvrtak uveče kada se pojavila na crvenom tepihu u Vašingtonu.

 

Ikona svetski poznatih emisija (70) izgledala je fantastično, a njen izbor odeće učinio je da izgleda fantastično. Poznato je da je ona smršala preko 20 kilograma i mnogi su saglasni da sada izgleda bolje nego ikada.

 

Ovo puta izbor je pao na metalik suknju koja je imala lastiš u struku zbog kojeg su svi primetili njen vitak struk. Voditeljka je ovu savršenu kreaciju ukombinovala sa odgovarajućim metalik sakoom i savršenom jesenjom rolkom u braon boji. 

Kao i inače, i ovog puta ona se odlučila za jednostavan, klasičan mejkap, koji je upotpunila metalik senkom i ružem u boji kože. Obrve su joj bile definisane, lepo su oblikovale njeno lice, a kosu je pustila da pada u talasima.

 

Oprin gubitak težine od 20 kg  bio je predmet mnogih naslova u poslednjih nekoliko godina, a ranije ove godine objavila je dokumentarac koji se fokusira na težinu, pod naslovom "Oprin Specijal: Sram, Krivica i revolucija u gubljenju kilograma".

 

Neposredno pre nego što je to učinila, dala je ostavku na svoju desetogodišnju poziciju u odboru kompanije Vejtvočersi.

 

OPRA VINFRI U METALIK IZDANJU VREDNOM DIVLJENJA
OPRA VINFRI U METALIK IZDANJU VREDNOM DIVLJENJA foto: Nathan Posner / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Odlučila sam to jer mi je ovaj specijal bio zaista važan i želela sam da mogu da pričam o svemu o čemu želim da pričam, a Vejtvočersi sada imaju zadatak da budu kompanija za gubljenje težine koja takođe primenjuje lekove lečenje gojaznosti. Nisam želela da imam privid bilo kakvog sukoba interesa.

 

Ranije je droge poput Ozempica nazivala „lakim izlazom“, ali je potom postala iskrena u vezi sa sopstvenom upotrebom lekova za mršavljenje, jer je priznala da joj je lekar rekao da će najverovatnije uvek imati problem sa „jo-jo“ jer je „gojaznost bolest“.

 

OD DEBELJUCE DO MRŠAVICE OPRIN PUT NIJE BIO LAK
OD DEBELJUCE DO MRŠAVICE OPRIN PUT NIJE BIO LAK foto: Nathan Posner / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Bila sam u oluji gubitka težine, pa vraćanja kilograma. Gubitak težine, vraćanje. To sam shvatila nakon što mi je i sam doktor objasnio.

 

Danas Opra jede rano i redovno vežba, i oseća se zdravije nego ikad.

 

- Posle operacije kolena, počela sam da planinarim i postavljam nove ciljeve svake nedelje. Na kraju sam mogla da pešačim tri do pet milja svakog dana i 10 milja vikendom. Osećala sam se snažnijom, spremnijom i više živom nego što sam se godinama osećala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

12 pravila za mršavljenje 

 

makonda-tracker