bez greške

Modna magija za žene 40 +: Pastelno, trendi izdanje Dragane Katić je kao stvoreno za prohladne oktobarske noći

0

Bež boja i ove godine dominira, a zašto i ne bi kad je veoma zahvalna i jednostavna za kombinovanje sa gotovo svim drugim bojama 

DRAGANA KATIĆ U IZDANJU SAVRŠENOM ZA ŽENE 40 +
DRAGANA KATIĆ U IZDANJU SAVRŠENOM ZA ŽENE 40 +foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Katić oduvek je važila za jednu od najbolje stilizovanih i obučenih žena na domaćoj javnoj sceni. Uprkos činjenici da će uskoro zakoračiti u sedmu deceniju života ona izgleda savršeno.

 

Njene odevne kombinacije često su svedene, ali nikad dosadne, a jednu takvu, prelepu, ponela je i na jednom prestoničkom događaju koji je okupio brojne poznate ličnosti večeras u srpskoj prestonici.

 

Ovog puta lepa voditeljka odlučila je da ponese savršenu kombinaciju pastelinih boja, koja je davala vedrinu njenom licu i činila je da izgleda savršeno. 

Kožne pantalone bež boje, cigaret nogavica sa linijom po strani savršeno su joj pristajale. One su donekle izdužile njenu liniju, a savršeno su se uklopile uz veoma lepu šarenu košulju i kamel kaput dužine do pola lista.

 

Crne ravne cipele sa upečatljivom šnalom dale su dozu elegancije i razbile monotoniju boja. Uz sve to ponela je i malu torbicu i istoj nijansi kao što su pantalone i time zaokružila ovu prelepu odevnu kombinaciju. 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovakav stajling savršeno pristaje ženama svih godina, a naročito onima koje žele da pokažu da i sa 50 + godina može da se izgleda trendi, moderno i šik bez upadnljivih detalja koji mnogo govore o osobi koja se odluči da ih ponese.  

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Suzana Mančić i Dragana Katić 

 

makonda-tracker