i elegantno i opušteno

Ako nosite baletanke ove jeseni, nema boljeg načina! Stajling Kejti Holms za svaki dan koji morate da kopirate u oktobru

0

Popularna glumica često nosi baletanke tokom jesenje sezone, a sada ih je kombinovala uz pouzdan spoj za ležernije prilike.

Modno izdanje Kejti Holms za svaki dan
Modno izdanje Kejti Holms za svaki danfoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska glumica Kejti Holms već godinama važi za nekrunisanu kraljicu ulične mode među poznatim ličnostima, a svakodevno zahvaljujući paparacima imamo priliku da tražimo inspiraciju u njenim izdanjima za svaki dan.


Popularna lepotica izgradila je autentičan modni izraz, u kom je sve podređeno praktičnosti, pa je Kejti udobno i prijatno dok po Njujorku završava obaveze.

 

Ipak, moda ne trpi, pa je utisak uvek sjajan, a ona spaja najnovije trendove s vanvremenskim motivima, krojevima, kombinacijama...

Glumica je tako juče viđena na putu ka pozorištu, kada je prošetala u prijatnom izdanju za prelazno doba godine: laganom džemperu i lepršavoj., kariranoj midi-suknji.

 

Kejti Holms često nosi baletanke u jesenjim danima
Kejti Holms često nosi baletanke u jesenjim danimafoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako bi ovaj spoj izgledao odlično i uz kratke čizme, oksford cipele ili bele patike, Kejti Holms je odlučila da svemu doda malo elegancije uz pomoć jednostavnih baletanki, koje su i te kako popularne u jesenjim danima.

 

Njen izbor bile su svetlucave ravne cipelice na vezivanje, i to model bademastog oblika, kakve spadaju u njene omiljene baletanke u poslednje vreme.

 

Srebrne baletanke će biti posebno popularne tokom jeseni 2024, a Ketji Holms preferira one bademastog oblika
Srebrne baletanke će biti posebno popularne tokom jeseni 2024, a Ketji Holms preferira one bademastog oblikafoto: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Holms poznata je po izuzetnom stilu, a više njenih street style kombinacija pogledajte u galeriji.

1 / 13 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BONUS VIDEO

Poslednja revija Verice Rakočević

 

makonda-tracker