sjajno

Otmeno & za sve prigode: Trik Jelene Đoković za najelegantnije kombinovanje sakoa stvarno morate da vidite

0

Jelena Đoković je za razgovor za doktorom Gordonom Njufeldom ponela poslovnu kombinaciju kojoj jedan detalj daje novu dozu elegancije.

Jelena Đoković organizovala je  razgovor ssa dr Gordonom Njufeldom u Beogradu
Jelena Đoković organizovala je razgovor ssa dr Gordonom Njufeldom u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Razgovor sa doktorom Gordonom Njufeldom na temu "Kako zadržati bliskost sa decom uprkos izazovima odrastanja?“, u organizaciji Fondacije Novak Đoković održan je u Beogradu. 

 

Fondacija Novak Đoković i njena direktorka Jelena Đoković već godinama se bave organizacijom dolazaka stručnjaka na temu roditeljstva i brige o deci, kako bi aktivno dizali svest o edukaciji po pitanju razvoja dece.

 

Jelena Đoković i Njufeld su u razgovoru imali važne teme, čije su okosnice roditeljstvo, odrastanje, ali i bliskost roditelja i dece, čija srž je privrženost.

 

Jelena je već dugo otvorena po pitanju toga koliko se trudi da se obrazuje na temu vaspitavanja dece i njihove dobrobiti, a njeni saveti neretko su veoma značajni.

 

Ona je za razgovor sa dr Njufeldom birala vrlo otmenu  poslovnu kombinaciju. Supruga našeg najboljeg tenisera ikada obukla je belu midi-haljinu, preko koje je obukla blago oversized sako, sa sjajnim detaljem koji donosi dodatan efekat i utisak elegancije.

 

Reč je o tankom kaišiću koji ovu kombinaciju diže na još viši nivo, a smanjuje ležernost koju inače mogu nositi nešto širi ili duži sakoi. Jelena je kosu skupila u punđu i ponela je, kao i uvek, vrlo decentnu šminku i izuzetno luksuzne komade nakita, od narukvica do sata.

 

Pogledajte u galeriji:

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

 

makonda-tracker