žena koja inspiriše

Tako je nemoguće izgledati dosadno: Lekcija Jelisavete Orašanin Teodosić koju dobro zna svaka devojka od stila

0

Jedan od glavnih modnih trikova popularne glumice je krajnje jednostavan i lako se postiže bez previše ulaganja, a garantuje da ćete ostaviti utisak osobe koja zna šta radi kada je moda u pitanju,

Stil Jelisavete Orašanin Teodosić u bilo kojoj prilici može vam poslužiti kao ideja. Glumica jednostavno ima modu u malom prstu!
Stil Jelisavete Orašanin Teodosić u bilo kojoj prilici može vam poslužiti kao ideja. Glumica jednostavno ima modu u malom prstu!foto: jagodenamagli/Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić spada u najbolje odevene mlade žene naše javne scene, a tako je bez obzira na priliku!

 

Šetala crvenim tepihom, opuštala se s decom na plaži ili uživala u nekom luskuznom restoranu, njen stil je inspiracija svima koji je prate na Instagramu.


Jelisaveta, koju smo gledali u nekim od najpopularnijih projekata proteklih godina, poput serija "Močvara", "Dream Team", "Hotel Beograd" i "Ubice mog oca", poseban utisak ostavlja u svakodnevnim modnim kombinacijama.

Statement komadi za efektan izgled

 

Čak i ako nosi najobičnije farmerke ili suknje, glumica izgleda vrlo trendi i skreće pažnju, a njen glavni trik su statement topovi, koji spajaju jednostavanost i ono najsvežije s pista.

 

Uglavnom je reč o majicama s prorezima na neočekivanim mestima...

... krajnje jednostavnim topovima koji imaju upadljiv dezen...

... a neretko uz šaru imaju i kroj koji ističe njeno besprekorno izvajano telo!

 

 

Tu je i krop-top, kao pouzdan način da ostavite utisak.

 

Ponekad je decentan izrez koji privlači pogled sve što  je dovoljno, kao na bluzi koju je glumica nosila u nedavnom druženju s prijateljima s klase FDU.

Nije neophodno imati savršeno isklesane trbušnjake kao Jelisaveta i nositi majice s prorezima, već se odličan efekat postiže i običnom majicom koja ima lototip ili naziv brenda.

Da ne pričamo o kakav efekat ima jedan čipkasti korset uz potpuno crne pantalone i sako!

 


U svakom slučaju, statement komadi već nekoliko sezona su nezaobilazni, a s njima je najvažninije poštovati pravilo proporcije: ključ kvalitetnog stilizovanja jeste u tome da najupečatljiviji komad zauzme centralno mesto.

 

Tako ćete napraviti uravnotežen i skladan izgled u odnosu na ostatak stajlinga, a verovatno se ovo najlakše postiže uz pomoć bluza, majica, košulja, krop topova, korseta...
 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin na utakmici

 

makonda-tracker